In de zaal zijn andere leerzame techniek- en tactiekoefeningen mogelijk waardoor je een completere voetballer wordt
In de zaal zijn andere leerzame techniek- en tactiekoefeningen mogelijk waardoor je een completere voetballer wordt Voetbalacademie Midden Nederland

Direct starten met voetballen zonder wachtlijst

Sport Deel je nieuws

Momenteel zijn er bij diverse voetbalverenigingen in de regio Eemland wachtlijsten voor nieuwe leden. Dit terwijl juist in deze tijd (extra) bewegen zeer belangrijk is voor lichaam en geest. De voetbalvereniging VAMIN (Voetbalacademie Midden Nederland) komt hierin tegemoet. Kinderen in de leeftijd 4 t/m 13 jaar kunnen bij de VAMIN direct aansluiten bij trainingen, het spelen van oefenwedstrijden en grote en kleine partijtjes.

De VAMIN traint op verschillende ondergronden om het plezier en de ontwikkeling maximaal te bereiken. Zo wordt er deels getraind in gymzalen, op kunstgras, op asfalt en op echt gras van het eigen VAMIN voetbalveld op het sportpark Burgemeester Buining in Leusden. De trainingen worden begeleid door zowel KNVB-gecertificeerde trainers en (ex) profvoetballers.

Wil je graag mee komen voetballen? Dat kan! Meld je aan voor het basisabonnement en kom zo vaak als je wil. De kosten zijn € 12 per maand en er is een opzegtermijn van twee weken. Tijdelijke leden zijn niet verplicht om het Adidas VAMINtenue aan te schaffen.

Vanaf deze week is het weer mogelijk om in de gymzaal te trainen. Vooral voor de jongere kinderen is dat erg prettig en leerzaam. Onder de naam Keitjebal worden er vooral voor kinderen in de leeftijd van vier t/m acht jaar speciale trainingen gegeven om snel de baas over de bal te worden en de basis voor voetbal te leggen.

Neem vrijblijvend contact met de VAMIN op om door te spreken hoe uw zoon of dochter het meest passend een leuke en leerzame tijd kan krijgen.

advertentie