'Je hoeft je tussen de wedstrijden door in ieder geval niet te vervelen", laat Tamara Besseling namens de organisatie weten.
'Je hoeft je tussen de wedstrijden door in ieder geval niet te vervelen", laat Tamara Besseling namens de organisatie weten. Stichting Schoolvoetbal Leusden/Achterveld

Politievlogger Jan-Willem Schut speciale gast op 50ste Succes Schoolvoetbaltoernooi

14 april 2023 om 12:20 Voetbal

LEUSDEN Het Succes Schoolvoetbaltoernooi viert dit jaar haar vijftigste editie op maandag 24 april. ,,Hier maken we een groots feest van waarbij we alles uit de kast hebben getrokken. Je hoeft je tussen de wedstrijden door in ieder geval niet te vervelen”, laat Tamara Besseling namens de organisatie weten. Op veld 5 en op het gehele terrein zijn bijzondere activiteiten te vinden.

,,We hebben enorm veel aanmeldingen, er doen bijna tachtig teams mee.” De deelnemende kinderen hebben allemaal het programmaboekje digitaal op school ontvangen en deze is ook terug vinden op de website schoolvoetbal.nl.

POLITIEVLOGGER JAN_WILLEM SCHUT

Nederlandse politieagent Jan-Willem Schut is dit jaar de prijsuitreiker om 15.30 uur. Hij is tevens bekend als vlogger op YouTube. Met ruim 300.000 volgers en zijn vlogs worden honderdduizenden keren bekeken: ,,Ik ben trots op het politiewerk. Met mijn vlogs laat ik het politiewerk zien zoals het echt is en wat we allemaal doen. Mensen hadden alleen maar beeld van agenten die geweld gebruikten of bekeuringen schreven. Maar ik doe veel meer dan dat, dacht ik toen. Die andere kant van het verhaal wilde ik laten zien en vertellen.” 

JUICHCUP

Niet alleen de voetballertjes, maar ook voor toeschouwers valt er wat te winnen; de Juichcup is er voor een mooi spandoek, creatieve yell of een gave mascotte. 

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid dat de winnaars mee kunnen doen aan de regionale finales van het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de KNVB. Nadere informatie hierover is op de toernooidag te krijgen bij de organisatie van het Succes schoolvoetbaltoernooi.

'Je hoeft je tussen de wedstrijden door in ieder geval niet te vervelen, laat Tamara Besseling namens de organisatie weten.
'Je hoeft je tussen de wedstrijden door in ieder geval niet te vervelen, laat Tamara Besseling namens de organisatie weten.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie