Winnaars van het 50ste schoolvoetbaltoernooi.
Winnaars van het 50ste schoolvoetbaltoernooi. Tamara Besseling

Winnaars van het 50ste Succes Schoolvoetbaltoernooi bekend

25 april 2023 om 09:58 Voetbal

LEUSDEN Op de voetbalvelden in Leusden werd maandag 24 april het vijftigste Succes Schoolvoetbaltoernooi gehouden, helaas met een erg nat begin. Omdat het toernooi 50 jaar bestond, werd er groter uitgepakt, zoals met een fotostalletje waar deelnemers een teamfoto konden laten maken, schminken, voetgolf en Arie Afval was van de partij.

Een grote bekende voor de kinderen was de Nederlandse politievlogger Jan Willem die de prijzen uitreikte. In de verschillende groepen en leeftijdsklassen hebben de volgende scholen een eerste plaats behaald: Groep C, jongens 11-13 jaar de Hobbit 1; Groep E, meisjes 11-13 jaar Palet 1; Groep B, jongens 9-10 jaar Hobbit 2; Groep A, jongens 7-8 jaar Brink; Groep D, meisjes 9-10 jaar St. Jozef; Groep M, meisjes 7-8 jaar De Hobbit. De winnende teams B, C, D en E gaan door voor de regionale finales later dit jaar. 

Verder waren er ook nog speciale prijzen voor de sportiefste school en het sportiefste team, respectievelijk KLA4 en team A van de Bongerd. De Juich Cup was voor de Rossenberg uit poule E. Alle uitslagen staan op www.schoolvoetbal.nl.

Winnaars van het 50ste schoolvoetbaltoernooi.
Winnaars van het 50ste schoolvoetbaltoernooi.
Jan-Willem politievlogger werd aan het werk gezet.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie