Daan Voorwinden en Marien klein van Werktalent op de beursvloer van het loopbaanevenement.
Daan Voorwinden en Marien klein van Werktalent op de beursvloer van het loopbaanevenement.

Veel bezoekers op Christelijk loopbaanevenement in AFAS Theater

2 februari 2023 om 13:56 Zakelijk

LEUSDEN Met ruim zevenhonderd bezoekers in het AFAS-theater in Leusden, kan terug WerkMetTalent uit Nunspeet en Erdee Media Groep in Apeldoorn terugkijken op een geslaagd loopbaanevent vol inspiratie en ontmoetingen. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari vond het Christelijk loopbaanevent plaats.

Marien Klein van WerkMetTalent ziet terug op een goed verloop: ,,Ongeveer een jaar terug hebben we het idee opgevat en sindsdien is samen met het RD toegewerkt naar een programma op beide dagen. Het animo was hoog voor de lezingen, interviews en workshops. Ook als het gaat om bijzondere wendingen in je loopbaan, waar mensen in gedachten mee lopen. Bijvoorbeeld de switch van bedrijfsleven naar zorg of onderwijs.”

,,Het was niet alleen het programma dat het loopbaanevent een succes maakte”, zo vult collega Daan Voorwinden van WerkMetTalent aan. ,,Er waren dertig organisaties uit het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg aanwezig met een stand in de prachtige foyer het AFAS Theater. Zo konden studenten, werkzoekenden of oriënteren op een vrijblijvende en leuke manier kennis maken met organisatie. Dat geeft voor zowel de werkgever als de werkzoekende een beter beeld dan alleen een prachtige website of vacature in de krant.”

De workshops en presentaties van vrijdag werden door Herman Zondag, Eppie Klein en de Christelijke Hogeschool Ede verzorgd. Zaterdag stond het programma in teken van werken aan je passie door Karel Jan Voogd en mentale schade in hoog-risicoberoepen door hoofdinspecteur van de Politie en PTSS-coach Heimen Engeltjes.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie