Auke Gijsbertse van Tijd voor Advies: ,,De situatie van elk persoon, elk gezin is anders."
Auke Gijsbertse van Tijd voor Advies: ,,De situatie van elk persoon, elk gezin is anders." Rianne Sluis

Financiële plannen realiseren met gezond verstand

22 februari 2023 om 13:31 Zakelijk

ACHTERVELD Op 24 februari opent eigenaar Auke Gijsbertse vanaf 14.00 uur officieel de deuren van zijn financieel advieskantoor Tijd voor Advies aan het C.M de Vorplein 4 in het hart van Achterveld. 

,,Financieel advies wordt steeds belangrijker”, zegt Auke Gijsbertse. ,,Iedereen merkt dat zijn financiën  ingewikkelder worden. Het is steeds moeilijker om overzicht te bewaren en in het woud van regels de juiste keuzes te maken.” 

MAATWERK IS NOODZAKELIJK Hypotheekadvies is daar een goed voorbeeld van geeft Gijsbertse aan. ,,Geldverstrekkers willen vooral ‘one sizes fits all’. De toezichthouder wil standaardregels met zo min mogelijk uitzonderingen. Maar de situatie van elk persoon, elk gezin is anders. Vaak is juist maatwerk noodzakelijk. Niemand wil als nummer worden behandeld. Daarom is een goede adviseur van belang. Met de juiste zorg, aandacht en doorzettingsvermogen blijkt vaak toch meer mogelijk dan gedacht. In de praktijk zie ik dit keer op keer terug bij senioren, starters en ondernemers. Daarom ben ik blij dat écht advies nu weer beschikbaar is in Achterveld en omgeving.” 

KNELPUNTEN IN DE HYPOTHEEKMARKT Auke Gijsbertse brengt meer dan twintig jaar ervaring mee en denkt op veel vlakken mee over de aanpak van knelpunten in de Nederlandse hypotheekmarkt. ,,Geldverstrekkers en andere organisaties vinden mij soms lastig, maar ik ben blij om soms die luis in de pels te zijn”, aldus Auke. 

LANGDURIGE RELATIES Tijd voor Advies zet in op langdurige relaties met zijn klanten. Een éénmalig advies kan voor iemand zeer nuttig zijn, maar het echte voordeel bereik je pas als je gebruikt maakt van doorlopend advies: regelmatig met je adviseur overleggen over jouw wensen en welke veranderingen zich voordoen in je privésituatie. Tijd voor Advies signaleert vervolgens jouw kansen en komt met slimme, maar praktische oplossingen om jouw wensen daadwerkelijk te realiseren.   

Tijd voor Advies: 0342 221 590

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie