Henrik-Pieter de Graaf: ,,10 m2 erbij, dat is een wereld van verschil.”
Henrik-Pieter de Graaf: ,,10 m2 erbij, dat is een wereld van verschil.” Peter Beijer

Drie Open Deur Dagen bij vernieuwde Ru-Vis

7 maart 2023 om 22:00 Zakelijk

LEUSDEN Visspeciaalzaak Ru-Vis aan ’t Plein in Leusden is de afgelopen maanden grondig vernieuwd en uitgebreid. Het team werkt inmiddels enkele weken met enorm veel plezier in de nieuwe zaak. Nu is het tijd om het winkelend publiek kennis te laten maken met het vernieuwde Ru-Vis. Van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 maart zijn er daarom ‘Open Deur Dagen’. ,,Een van de vernieuwingen is dat onze deuren in zomer en winter zoveel mogelijk openstaan”, verklaart eigenaar Henrik-Pieter de Graaf de naam van de driedaagse.

Zoals klanten van Ru-Vis gewend zijn is er altijd spektakel bij feestelijke momenten. Tijdens de Open Deur Dagen mag iedere klant draaien aan het Rad van Ru-Vis. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals een iPad, tien keer een JBL-speaker, vissalades en viskookboeken. Echt bijzonder zijn de vier Derby Day-arrangementen. Wie deze prijs wint maakt op zaterdag 22 april de voetbalderby IJsselmeervogels-Spakenburg mee. IJsselmeervogels-voorzitter Ruud van Diermen is daarbij gastheer. Overigens geldt voor het Rad van Ru-Vis ‘altijd prijs’. 

AANBIEDINGEN RU-VIS Naast prijzen zijn er naar goede Ru-Vis-traditie ook mooie aanbiedingen. ,,Drie haringen, vers van ’t mes, voor 4,95 euro, 500 gram kibbeling met gratis saus voor 9,99 euro”, somt De Graaf op. ,,Dat zijn echt scherpe prijzen.” Wie wil kennismaken met Ru-Vis-maaltijden krijgt er twee voor 15,00 euro. ,,We hebben altijd keuze uit meerdere menu’s en combineren mag natuurlijk.” 

De visspeciaalzaak aan ’t Plein heeft een totale metamorfose ondergaan. Voor het bereiden van verse maaltijden, vis- en lunchgerechten en broodjes zijn nu ruime werkeilanden. ,,De vraag naar onze gezonde maaltijden groeit ieder jaar. Die maken we allemaal dagvers in onze eigen winkel en dat is nu veel zichtbaarder voor klanten”, aldus De Graaf. ,,Met dank aan de 10 m2 die we erbij konden betrekken. Dat lijkt weinig, maar is een wereld van verschil.”

DUURZAAM Minder zichtbaar, maar wel aanwezig is de meest duurzame en energiezuinige technologie voor koelen, verwarmen en ventileren in het pand. Het nieuwe Ru-Vis bespaart tussen de 25 en 30 procent op energie. Ook op andere terreinen heeft de visspecialist duurzame keuzes gemaakt. Zo zijn de maaltijdverpakkingen van biologisch afbreekbaar rietsuiker. Die kunnen na gebruik zo bij het groenafval.

Bij alle vernieuwingen is er toch iets onveranderd gebleven: de Fish Pick Up in de buitengevel. Voor mensen met weinig tijd heeft Ru-Vis deze flexibele oplossing. Wie in de webshop www.ruvis.nl vis bestelt, kan deze op ieder gewenst tijdstip, 24/7, uit de Fish Pick Up halen. Het is een soort reuzenkoelkast met codeslot. De Graaf: ,,Bij je bestelling krijg je een code om het deurtje naar jouw bestelling te openen. Precies op het tijdstip dat je uitkomt, dus ook ’s avonds en ’s nachts.” 

Ru-Vis
’t Plein 37
Winkelcentrum De Hamershof
www.ruvis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie