Edu Ninck Blok Trio speelt Chet Baker
Edu Ninck Blok Trio speelt Chet Baker Cees Wouda

Weer Uit in Leusden: veel te doen

7 juli 2021 om 13:47 Activiteiten

LEUSDEN Van 17 tot en met 25 juli houdt de cultuurkoepel in samenwerking met de gemeente Leusden en het Fonds Samenlevingsinitiatieven een week vol culturele activiteiten. Op verschillende locaties in Leusden worden workshops, concerten en andere leuke activiteiten georganiseerd. 

Het is vanwege de coronamaatregelen wel van belang om even te reserveren. Dit kan via de websites van de deelnemende organisaties; de bibliotheek Leusden, Theater de Tuin, Scholen in de Kunst en Fort33. 

Het complete programma wordt nog bekend gemaakt maar hier wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht. Zaterdag 17 juli staat onder andere de band Sixties Generations op het programma. Voor dit concert wordt een kleine bijdrage als entree gevraagd. Verder kan er gratis deelgenomen worden aan het uitgebreide programma. Zo is er op dinsdag 20 juli een voorstelling van Lejo, de poppenspeler die bekend is van onder meer Sesamstraat, zijn er workshops theater, dans en zang en er speelt op vrijdagavond 23 juli een Chet Baker tributeband. Op de facebookpagina van Leuker Leusden meer over het programma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie