Afbeelding
PR

Weer middagconcert door stichting Bach Leusden

5 september 2021 om 13:16 Muziek

LEUSDEN De Stichting Bach Leusden is naar eigen zeggen verheugd om op 19 september na anderhalf jaar weer een middagconcert voor liefhebbers van klassieke muziek en speciaal voor liefhebbers van Johan Sebastiaan Bach te kunnen organiseren. 

Onder andere zal worden uitgevoerd Cantate 30 van J.S. Bach: ‘Freue dich,erlöste Schar’. ,,Zeker toepasselijk nu eindelijk na zo lange tijd weer een concert mag worden gegeven.”
Als solisten treden op Tanja Obalski- sopraan, Kaspar Kröner-countertenor,Stefan Berghammer- tenor en Coert van den Berg- bas. De solisten worden begeleid door het barokorkest ‘Capella di San Josepho’. Kaspar Kröner en Coert van den Berg zijn beide Leusdenaren. Solisten en musici verheugen zich om na zo lange tijd eindelijk weer te kunnen optreden.

Het concert wordt gegeven in de St. Jozefkerk aan de Hamersveldseweg. Als gevolg van de corona maatregelen mogen maximaal honderd personen tegelijkaanwezig zijn in de kerk. De voorstelling begint om 16.00 uur, kaarten zijn uitsluitend te bestellen via www.bachleusden.nl.

In verband met corona maatregelen wordt van alle bezoekers van 13 jaar en ouder gevraagd om bij binnenkomst naast hun toegangskaart, een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dat kan door middel van een QR code in de corona-app, een volledig vaccinatiebewijs van de GGD of een volledige vaccinatievermelding in het gele boekje.

De kaartverkoop is gestart op 2 september. De entreekosten bedragen 12,50 euro. De financiering van het concert  komt voor het grootste deel uit een donatie van de Stichting De Boom en daarnaast uit de opbrengst van de Anjeractie van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie