Theo Meijer in een van de nieuwe sportstudio's.
Theo Meijer in een van de nieuwe sportstudio's. Arnoud J Spaaij

Nieuwe sportstudio’s Theo Meijer Sport hebben een unieke sfeer

19 september 2021 om 11:59 Overig

LEUSDEN Ruimte, vernieuwing en spreiding van de diverse disciplines die er zijn bieden nieuwe mogelijkheden bij Theo Meijer Sport. Veel sporters genieten al van de fantastische sfeer en speciaal voor de jeugd, maar voor wie dat moois ook wil beleven, is er deze maand de jeugdmaand.

Anoud J Spaaij

Er veel vernieuwd de afgelopen tijd bij Theo Meijer Sport. „Tijdens corona zijn we met diverse sporten naar buiten gegaan”, zegt Theo Meijer. Een noodgedwongen verandering waar hij inventief op insprong. „We moesten ruimte creëren. Outdoor fitness is echt mega geworden.” Er werden coniferen voor gerooid en een stevige tent voor opgebouwd. Met als resultaat een flinke uitbreiding van de outdoor fitness die Theo Meijer Sport al langer had. „Inmiddels hebben we binnen ook veel aangepast. Er is meer opgedeeld.”

BOKSRING Er is een nieuwe ruimte voor personal training en de nieuwe studio’s voor boks, kickbox en body & mind zijn prachtige nieuwe heel ruime zalen met alle noodzakelijke faciliteiten. „In de bokszaal hangen nu mooi op rij de bokszakken en er is een permanente boksring. Dat is ook, vooral voor de jeugd, een hele andere en nieuwe beleving. Je komt echt in een super stoere bokszaal als je gaat sporten. Met genuanceerde led-verlichting passen we de sfeer aan. In de body en mindzaal kan dat zelfs voor yoga of bijvoorbeeld bodybalance speciaal worden aangepast. De sfeer van de zalen is echt uniek.”

KIDSMIX MINI Veel Leusdenaren weten de weg naar Theo Meijer Sport te vinden en gelukkig waren er veel loyale leden de afgelopen anderhalf jaar. Er wordt een grote variëteit aan sporten geboden. „Recreatief en competitief sporten hoort bij elkaar”, legt Meijer uit.

„Dat merk je hier in de sfeer en merk je bijvoorbeeld ook bij de jeugd. Dat gaat goed samen. De jeugd willen we graag aan het sporten krijgen. Nieuw voor de allerjongsten is de Kidsmix Mini, waar ze samen bewegen, samenwerken, spellen doen, vallen, rollen en stoeien zonder dat daarvoor een judopak nodig is. Daarna kunnen ze echt een sport gaan kiezen. Als duidelijk is waar hun voorkeur ligt. We bieden zoveel en kinderen gaan eigenlijk pas dan kiezen of judo, karate, brazilian jiu-jitsu of wat anders bij hen past.”

STOER PAK De jeugdmaand geeft kinderen gelegenheid met vriendinnetjes of vriendjes kennis te komen maken. Kinderen kunnen komen proeven van alle jeugdlessen die bij Theo Meijer Sport mogelijk zijn. Er is een groot aanbod aan jeugdlessen op verschillende locaties. Wordt je daarna lid dan krijg je een passend stoer pak cadeau dat bij jou sport past. Of korting. „Dat kan ook”, lacht Meijer spontaan.

Meer op: www.theomeijersport.nl.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in de Leusder Krant verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Arnout Wagemans u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-55780473 of a.wagemans@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie