Margriet en Denise zijn per 1 juli zakelijke partners.
Margriet en Denise zijn per 1 juli zakelijke partners. Hart for Her

Laagdrempelig sporten: hart for her

22 september 2021 om 19:09 Overig

LEUSDEN Bij hart voor her in het centrum van Leusden sporten vrouwen voor hun gezondheid én voor de lol. Het is zo succesvol dat eigenaresse Margriet Diepeveen met haar dochter Denise zelfs een tweede vestiging heeft geopend in Lunteren.

Arnoud J Spaaij

Met interval training van een half uur en dat een paar keer in de week kan je bij hart for her in vorm komen en blijven. Margriet kent met haar team de mensen die bij haar sporten. „We zijn kleinschaligen dat maakt dat we op maat kunnen begeleiden tijdens het sporten,” zegt Margriet.

„We zijn laagdrempelig en gemoedelijk”, zo legt Margriet uit. „Maar het is wel de bedoeling om wat te doen.” Daarom is er niet alleen bij een proefles begeleiding maar altijd. „ Ook dames die al jaren bij ons sporten vinden de begeleiding fijn om er iedere keer weer uit te halen waar ze voor komen.”

De toestellen in het circuit werken hydraulisch. Hoe meer kracht er wordt gezet hoe meer tegenkracht het toestel geeft. „Je kan echt flink trainen, maar je kunt het ook aanpassen naar je eigen niveau. Daarom zijn we er voor topsporters, vrouwen met weinig tijd, jongeren, maar ook voor vrouwen met lichamelijke klachten. Iedere vrouw kan bij ons terecht en is van harte welkom voor een proefles.”

Het voedingsprogramma PowerSlim helpt je om gezond gewicht te verliezen. „Dat is voor mannen en vrouwen en dit gaat op afspraak”, zegt Margriet. Het bestaat deels uit een voedingslijn met veel eiwitten en weinig koolhydraten met diverse lekkere recepten.

Hart for her: Hamersveldseweg 58a, 3833GS Leusden, tel. 033-4320602.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in de Leusder Krant verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Arnout Wagemans u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-55780473 of a.wagemans@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie