Het team van Kontakt der Kontinenten staat gastvrij klaar. De QR-code biedt toegang tot aanmelden voor de Open Banendag.
Het team van Kontakt der Kontinenten staat gastvrij klaar. De QR-code biedt toegang tot aanmelden voor de Open Banendag. Kontakt der Kontinenten
Ondernemer in beeld

Open Banendag hotel Soesterberg: kijkje achter de schermen

19 september 2021 om 14:23 Zakelijk

SOESTERBERG ‘Ontmoet de wereld en kom werken bij Kontakt der Kontinenten.’ Het conferentiehotel organiseert op zondag 26 september een Open Banendag om werkzoekenden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het hotel en het team.

Peter Beijer

Kimberley Griffioen (Marketing & Communicatie) vertelt over het werken bij Kontakt der Kontinenten: ,,Met 130 hotelkamers, vergaderzalen en een restaurant is het hier vaak een drukte van belang. We ontvangen gasten voor (internationale) congressen, bedrijven met een teamuitje, stelletjes voor een weekendje weg en families die een verjaardag komen vieren. De dynamiek is groot en geen dag is hier hetzelfde.”

Ellen Warnar (Sales & Marketing): ,,Hier werken betekent dat je actief bent in een mooie natuurrijke omgeving. Het hotel bestaat uit twee historische gebouwen die zijn omgeven door een prachtige bostuin. Daarnaast zijn we erg trots op ons restaurant KonneKt, waar je zowel binnen als buiten geniet van het uitzicht op het bos. Het is een unieke werkplek!”

Er zijn vacatures voor fulltime-, parttime- en oproepkrachten en stageplekken binnen de afdelingen bediening, keuken, front office (receptie) en afwas

Wie op zoek is naar of geïnteresseerd is in een baan bij een hospitalitybedrijf zoals Kontakt der Kontinenten heeft daarvoor nu de kans. Er zijn vacatures voor fulltime-, parttime- en oproepkrachten en stageplekken binnen de afdelingen bediening, keuken, front office (receptie) en afwas. Om kennis te maken en te ervaren hoe het werk bij Kontakt der Kontinenten eruit ziet is er op zondag 26 september een Open Banendag van 12.00 tot 17.00 uur.

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of stageplek of toe bent aan een nieuwe stap in je carrière. Maar ook als je nog twijfelt of een baan in de horeca wel iets voor je is, of als je nog niet zo veel ervaring hebt; de Open Banendag is dé gelegenheid om je te komen oriënteren en een uniek kijkje achter de schermen te nemen. ,,Ons team staat klaar om alles te vertellen over wat het werken in een hotel zo leuk maakt. Je kunt deelnemen aan een workshop, een rondleiding volgen en een kijkje in onze keuken nemen - en als je dat wilt ook proeven. Via kontaktderkontinenten.nl/open-banendag/ kun je je namelijk ook aanmelden voor een gratis lunch.”

Nieuwe medewerkers mogen gratis komen overnachten en het hotel door de ogen van een gast bekijken. In ruil daarvoor vragen wij de medewerker om een audit in te vullen. Een leuke manier om je nieuwe werkplek te leren kennen, en voor de organisatie waardevolle feedback. Wil je jezelf verder ontwikkelen en zijn daar opleidingen of trainingen voor nodig? Dan bieden we daar een persoonlijk opleidingsbudget voor. Ook goed om te weten; voor de 16-20 jarigen bieden we méér dan het minimum jeugdloon. Leuk werken én lekker bijverdienen dus”

De Open Banendag bij Kontakt der Kontinenten is zondag 26 september van 12.00 tot 17.00 uur (vrije inloop). Meer informatie: www.kontaktderkontinenten.nl/open-banendag/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie