Afbeelding
Suzanne Korver

Jos en Marion Korver vieren vijftigste huwelijksjaar

13 september 2021 om 10:35 Mensen

LEUSDEN Jos en Marion Korver waren vrijdag 10 september vijftig jaar getrouwd en dit hebben ze samen met hun familie en vrienden met een barbecue gevierd. 

Na elkaar ontmoet te hebben in de Mesdagstraat in Amsterdam, kregen Jos en Marion op 14/15-jarige leeftijd verkering en zijn ze op 18/19-jarige leeftijd in het huwelijksbootje gestapt. In Amsterdam kregen ze hun eerste dochter Yolande waarna hun tweede dochter Suzanne volgde in Nieuwegein. In 1985 zijn ze naar Leusden verhuisd waar ze nooit meer zijn vertrokken.

Inmiddels zijn Jos en Marion sinds tien jaar tevens grootouders, eerst van Dirtzen en een aantal jaar later van Theije, waar ze nog altijd graag op oppassen.

Jos is zijn hele werkzame leven bij EY (en diens voorlopers) werkzaam geweest als Register Accountant, waar hij in 1986 als partner in de maatschap trad. Daarnaast is hij reeds tientallen jaren lid van de Rotary Club in Leusden en vervult hij sinds zijn pensionering diverse rollen bij stichtingen en verenigingen in Leusden. Marion werkte voor de kinderen kwamen bij een verzekeringsbedrijf en heeft nog een aantal jaar een vrijwilligersfunctie bekleed bij de plaatselijke bibliotheek.

In hun vrije tijd golfen ze graag en Jos heeft ook nog zeker 20 jaar intensief paardgereden, samen met zijn dochters. Marion heeft op regelmatige basis bij de sportschool aan allerhande lessen meegedaan. Verder cruisen ze graag (zodra dit weer kan) of verblijven ze in hun huis in Frankrijk.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie