Afbeelding
Gemeente Leusden

Echtpaar Hooijer-Bakkenes viert diamanten huwelijk

21 september 2021 om 11:13 Mensen

LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester heeft maandag 20 september de heer en mevrouw Hooijer-Bakkenes gefeliciteerd, want op zondag 19 september waren zij precies 65 jaar getrouwd.

De heer Hooijer is in 1933 in Amersfoort geboren. Hij was de zoon van de boswachter van het Randenbroekerbos en heeft een oudere zus. In zijn werkzame leven had hij een technisch beroep.
Ook mevrouw Hooijer-Bakkenes is in Amersfoort geboren (1936), als jongste in een gezin met drie kinderen. Toen zij 16 jaar was, ontmoette zij de heer Hooijer in het sportfondsenbad in Amersfoort. Hij was toen 19 jaar. Vier jaar later zijn ze getrouwd en al snel werden hun drie kinderen geboren. In 1968 kwam het gezin in Leusden wonen en inmiddels zijn er ook zesk leinkinderen geboren.

Beiden waren actieve zeilers. Gedurende veertig jaar hadden ze een zeilboot waar ze ieder weekend en iedere vakantie vertoefden. Later hebben zij een caravan gekocht waar ze regelmatig mee op pad gingen. Daarnaast is de heer Hooijer actief lid van de Jeu de boules vereniging De Hakhorst. Het echtpaar fietst veel en schaakt samen nog twee keer per dag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie