Ben Bedford
Ben Bedford Kari Bedford

In the Woods met Ben Bedford in Fort33

8 oktober 2021 om 16:45 Muziek

LEUSDEN Ben Bedford staat zaterdag 9 oktober live op het podium in Fort33 tijdens In the Woods. Deze Amerikaanse Singer-songwriter won in 2018 de prestigieuze Kerrville New Folk Competition. De show start om 20.30 uur en tickets zijn te reserveren via www.inthewoods.nl

Nadat Ben Bedford zijn eerste album, Lincoln’s Man, op de wereld van de folkmuziek (en verwante muzieksoorten) los liet, volgde snel een reeks lovende kritieken. Al zijn albums scoorden buitengewoon hoog op de roots-gerelateerde hitlijsten in de US en Europa.

In zijn songs schetst Ben Bedford op intrigerende wijze Amerika. ,,Ben Bedford heeft zichzelf bewezen als een waarlijk geïnspireerde en getalenteerde verhalenverteller”, schreef Arthur Wood  in Maverick Magazine UK.

Journalist en singer-songwriter Peter Cooper: ,,Iedereen die zich wel een afvroeg wat er in hemelsnaam met folkmuziek is gebeurd, zou er goed aan doen om eens naar Ben Bedford te luisteren. Hij ziet eruit als een jonge Townes Van Zandt en zijn geluid is geworteld in de oprechte werkelijkheid. Ik geloof dat ieder woord dat hij zingt ook echt meent.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie