Het team van Herbrink Makelaars.
Het team van Herbrink Makelaars. Frits de Ruig
Ondernemer in beeld

Herbrink Makelaars naar nieuwe plek

21 oktober 2021 om 14:28 Zakelijk

LEUSDEN De verhuizing van Herbrink Makelaars vond plaatst over een klein afstandje en toch is de nieuwe huisvesting een hele mooie en wellicht ook wel een grote verandering. En zeker is de nieuwe stek een fraaie Leusdense plek.

Arnoud J Spaaij

De kruising Hamersveldseweg Noorderinslag onderging al wat veranderingen en bood al vaak plek aan vernieuwing in het dorp. Recent maakte de winkel van Jan van den Berg plaats voor een nieuw pand met appartementen met op de begane grond een kantoorruimte voor Herbrink Makelaars. Op het nieuwe adres ging men onlangs op 1 september van start. Het makelaarskantoor werd in 1984 opgericht en in 1995 voegde ook zoon Roald zich in het team van het familiebedrijf van Ton en Annette Herbrink. Begin 2000 sloot Judith, de vrouw van Roald, aan. De nieuwe locatie was een lang gekoesterde wens van Ton en Annette Herbrink.

HUISELIJK De verhuizing was ook het moment voor andere aanpassingen. Roald vertelt: „Annette Herbrink is teruggetreden en gaat genieten van een welverdiend pensioen. Met Judith ben ik er trots op dat we het familiebedrijf voort mogen zetten. We hebben bewust gekozen om het bedrijf niet uit te breiden met extra vestigingen. Wij wonen en werken al jaren in Leusden, onze passie is makelen en niet managen. We willen graag zelf fijn contact met kopers en verkopers.” 

Voor ons was deze plek dus al langer een wens en nu is het ook nog van de familie

De sfeer binnen het bedrijf was ook de basis voor een nieuwe inrichting met een huiselijke uitstraling. Strak, een beetje chique en bovenal gezellig. Roald: „Arianne Boon heeft voor ons de inrichting gedaan. Het was absoluut de bedoeling er een huiselijke sfeer van te maken.” Een persoonlijke tint van de medewerkers is terug te vinden in de kamers. De fotowand bij Roald is het uitzicht zoals hij dat op vakantie heeft van de Millstätter See in Karinthië. „Dat is dagelijks genieten,” zegt hij.

KENNIS OVER LEUSDEN
De huiselijke inrichting biedt op vrijdag zelfs een plekje voor een gezellige weekafsluiting, iedereen is welkom. „We merken dat veel opdrachtgevers het fijn vinden dat wij zelf ook in Leusden wonen en werken, we kunnen veel vertellen over het dorp en hebben in de afgelopen jaren behoorlijk wat ervaring en kennis opgedaan.” Je kan daarom met veel vragen bij Herbrink terecht.

Herbrink heeft ook een nieuwe huisstijl. „Wat meer van deze tijd,” zegt Roald, „waarmee we alles meer op elkaar laten aansluiten. De displays met digitaal scherm in de etalage zijn daar ook een voorbeeld van. Terwijl onze werkwijze niet anders is. Het is een traditioneel kantoor met moderne voorzieningen. Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen kanaal op youtube.nl/roaldherbrink met woningpresentaties. Het is echt geweldig leuk om filmpjes van woningen persoonlijk te presenteren.”

Herbrink Makelaars
Hamersveldseweg 54
3833 GS Leusden
Tel. 033 4950950

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie