Afbeelding
Gemeente Leusden

Opgevoerd nieuw theaterevenement: Guido Weijers trapt af in De Korf

25 oktober 2021 om 17:19 Activiteiten

LEUSDEN De Tafelronde Leusden presenteert zaterdag 6 november ‘Opgevoerd’; een theateravond voor jong en oud in De Korf. Een avond vol met muziek, dans en cabaret, waaronder Guido Weijers. De opbrengsten zijn bestemd voor twee lokale goede doelen.

Tafelronde Leusden is een hechte club mannen die graag met elkaar ergens de schouders onder zet. Uiteraard voor het vermaak en het plezier, maar ook om van elkaar de leren en goede doelen te ondersteunen. Dit keer organiseren de mannen hun grootste evenement tot nog toe voor iedereen die van humor en vermaak houd: Opgevoerd!

,,Humor brengt mensen samen. En daar is iedereen inmiddels wel weer aan toe.” De Korf wordt omgebouwd tot theater met een unieke setting, waar bezoekers kunnen genieten van aanstormend talent tot aan de gevestigde orde. Zo biedt de avond onder andere cabaret van Thjum Arts (finalist Leids cabaretfestival2020), Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019), maar ook Guido Weijers.

Naast de optredens vinden bezoekers in theater Opgevoerd ook de hele avond een gezellig horecaplein en is er de mogelijkheid vooraf te genieten van een speciaal theatermenu, verzorgd door verschillende Leusdense horeca. De opbrengsten van Opgevoerd komen ten goede aan twee Leusdense goede doelen: de stichting SportXperience, die de jeugd van Leusden zoveel en vroeg mogelijk in aanraking wil laten komen met sport en beweging en de Voedselbank Leusden.

De laatste kaarten voor Opgevoerd zijn nog te bestellen via de website (www.opgevoerd.com).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie