Brand New Cadillac
Brand New Cadillac Daan Bleuel

Brand New Cadillac speelt legendarische album van The Stones: ‘Get Yer Ya-Ya’s Out’

7 november 2021 om 15:58 Muziek

LEUSDEN Ruim anderhalf jaar na de uitbundige viering van het 30-jarig bestaan van de band in een uitverkocht Fort33, beklimmen de leden van Brand New Cadillac binnenkort opnieuw het podium. Deze keer met speciale aandacht voor het legendarische live-album van The Rolling Stones, ‘Get Yer Ya-Ya’s Out’ uit 1970 dat integraal zal worden gespeeld. Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.fort33.nl

De eerste set wordt ‘Get Yer Ya-Ya’s Out’ integraal gespeeld. Daarna wordt de fans nog een set voorgeschoteld met hits die al jaren deel uitmaken van het repertoire van de band. Al met al wordt de liefhebber -en dat zijn er nogal wat in Leusden- van ongeveer 20.30 uur tot tegen middernacht beziggehouden. 

De bezoeker van het concert op zaterdag 13 november kan ook rekenen op een primeur. De band presenteert bij die gelegenheid een nieuwe lid, gitarist Jacco Haker. Over hem en de andere bandleden was veel meer te lezen in de uitgebreide voorbeschouwing op het optreden op de site van deze krant. 

Vanwege de huidige maatregelen mag er helaas niet meer dan 75 procent van de maximale capaciteit benut worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie