Afbeelding
Bibliotheek Eemland

Walk&Talk bijeenkomsten in bibliotheek voor werkzoekenden

1 november 2021 om 07:41 Activiteiten

LEUSDEN Wie op zoek is naar (ander) werk kan daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op donderdag 18 november is er een gratis Walk&Talk over het thema Startershub, een groeicentrum voor ondernemerschap, in de Bibliotheek Leusden.

Met de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk biedt bibliotheek Eemland werkzoekenden de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Er vinden in de regio op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten in de bibliotheken Het Eemhuis, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg plaats. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

SWITCH NAAR ZELFSTANDIGE Op donderdag 18 november vanaf 10.00 uur zijn er in de Leusdense bibliotheek deskundigen van Startershub aanwezig. Zij hebben ervaring met het maken van de ‘switch’ van een werknemer naar zelfstandige en geven in deze interactieve sessie antwoord op vele vragen van deelnemers die ook deze sprong willen wagen.

Kaarten zijn te reserveren op de website van de Bibliotheek Eemland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie