Afbeelding
Eigen foto

Aalt en Eef van de Biezen vieren 60-jarig huwelijksjubileum

2 november 2021 om 15:07 Mensen

LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester heeft de heer en mevrouw Van de Biezen van Egdom dinsdag 2 november bezocht. Op deze datum was het echtpaar 60 jaar getrouwd.

Aalt en Eef van de Biezen hebben elkaar leren kennen in 1957 tijdens een zomerfeest aan de Hamersveldseweg. Na vier jaar zijn zij getrouwd en drie kinderen werden geboren en getogen in Leusden.

De heer van de Biezen is geboren in Hoevelaken en komt uit een gezin met negen kinderen. Al jong is hij gaan werken in de Gero fabriek. Vervolgens ging hij in de bouw in en uiteindelijk werd hij vrachtwagenchauffeur en planner. Dit werk heeft hij 38 jaar gedaan.

Door deze baan was hij niet veel thuis, maar zijn werk was zijn hobby. Nu is zijn hobby tuinieren, heel veel groenten telen en bloemen kweken.

Mevrouw is in Amersfoort geboren, maar heeft altijd in Leusden gewoond. Zij komt uit een gezin met drie meisjes. Ze werkte in een groenten- en kruidenierszaak, nu zou dat een supermarkt heten. Na haar huwelijk zorgde zij voor het huishouden en de kinderen, zoals gebruikelijk in die tijd.

Als hobby’s heeft zij lezen, kruiswoordpuzzels maken en handwerken. Ook heeft zij veel vrijwilligerswerk gedaan en was vijftien jaar mantelzorger voor haar ouders en schoonouders.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie