De Snuffelboetiek staat bomvol met allerlei leuke spulletjes.
De Snuffelboetiek staat bomvol met allerlei leuke spulletjes. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

In de Snuffelboetiek is altijd keuze, ook voor kerstmis

12 november 2021 om 16:18 Zakelijk

LEUSDEN Je komt ogen en oren te kort in De Snuffelboetiek in de Hamershof. Er staan zoveel woonaccessoires en andere leuke spullen dat je gemakkelijk van je bezoek aan de winkel in de passage een mini-uitje kan maken.

Arnoud J Spaaij

De winkel puilt bijna uit, zoveel spulletjes en snuisterijen staan er uitgestald. Een mooie studiepiano staat in de etalage en dient als decor voor allerlei artikelen maar de piano is ook te koop. Er staat echt veel. „En dan wisselt het ook nog eens heel vaak,” lacht Monique Vonhof vanachter de toonbank achter in de winkel. Monique omschrijft haar aanbod als: „Nieuwe en oude woonaccessoires, vintage spullen en cadeautjes. En...”, ze somt vervolgens nog eens van alles op, maar ook daarmee is een volledige omschrijving verre van compleet.

EIGEN IDEEËN „Ik koop eigenlijk overal in. Er zijn wel een paar vaste adressen, waaronder in Zeeland, waar ik regelmatig inkoop. Maar het kan overal vandaan komen hoor.” Zo stelt ze de gevarieerde voorraad in de winkel samen. „Nieuwe spullen komen voor een belangrijk deel uit Duitsland, maar ook daarvoor kijk ik vaak wel elders rond.” De inkoop is voor een deel bepaald door Monique’s eigen ideeën. „En mijn dochters weten ook goed wat er in de mode is. Eigenlijk nog beter dan ik”, lacht Monique.

De Snuffelboetiek zit nog geen jaar in de Hamershof. „Het was een lastige start. Ik was een halve dag open toen eind vorig jaar de lockdown werd afgekondigd. Ik kon gelijk weer dicht. Daarna mocht ik wel op afspraak open. Maar dat is toch lastig want ja, de kracht hier is dat je zelf kan kijken welke leuke dingen er voor je staan.”

DHL/UPS SERVICEPUNT Naast een winkel met snuffeldingen, kleding, tassen en nog veel meer biedt Monique in haar zaak ook service als DHL- en UPS-servicepunt. „Je loopt hier gemakkelijk binnen met je pakketje. Vooral ook omdat we direct vooraan in de passage zitten. Het is heel snel bereikbaar. En ik vind het ook erg leuk dat ik mensen dit kan bieden.”

Nu de feestdagen voor de deur staan, zijn ook de eerste kerstartikelen in de winkel te vinden. Als de kersttijd nadert wil Monique het kerstassortiment flink uitbreiden. „Dat is ook veel gezelliger in de winkel”, meent Monique, „Maar het inrichten ben ik wel weer even mee bezig want het staat nu al vol.”

De aanvoer van artikelen voor De Snuffelboetiek is dan ook gegarandeerd want naast eigen inkoop verzorgt De Snuffelboetiek via de man van Monique ook huisontruimingen. „Daarvan komen er ook leuke dingen die we aanbieden. Dikwijls ontdekken we dan ook heel bijzondere stukken voor in de winkel.”

De Snuffelboetiek
De Brouwerij 5
3831 ND Leusden
Tel. 06-53295434
Facebook: @desnuffelboetiek

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie