Afbeelding
Gemeente Leusden

Ben en Anneke Pagé-van Assem vieren diamanten huwelijk

9 november 2021 om 10:33 Mensen

LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester heeft de heer en mevrouw Pagé-van Assem maandag 1 november persoonlijk gefeliciteerd. Zij waren op zondag 31 oktober namelijk precies 60 jaar getrouwd.

Zowel de bruid als de bruidegom, beiden 85 jaar oud, zijn geboren in Utrecht. Ben en Anneke hebben elkaar leren kennen tijdens een soiree van de dansschool. Na eerst tien jaar in Amersfoort te hebben gewoond, woont het echtpaar sinds 1971 in Leusden. Zij zijn de eerste nieuwe bewoners na de naamswijziging van Hamersveld in Leusden-Centrum. Anneke verblijft sinds twee jaar in de Lisidunahof in Leusden. Het echtpaar heeft geen kinderen.

Anneke heeft onder meer ruim 25 jaar tot haar pensioen gewerkt als telefoniste/receptioniste bij het Astma Fonds, tegenwoordig Longfonds in Leusden. Ben was ruim twintig jaar werkzaam in de grafische sector eerst als handzetter, vervolgens als calculator/orderbehandelaar. De laatste 24 jaar tot zijn pensioen was hij consulent arbeid- en welzijnszorg voor mensen met arbeidsbeperking bij AVO-Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie