Afbeelding
Wegwerkzaamheden

Koningin Julianaweg in Achterveld afgesloten vanwege werkzaamheden

11 januari 2022 om 08:46 Verkeer en vervoer

ACHTERVELD De Koningin Julianaweg is van 24 tot en met 28 januari afgesloten voor doorgaand verkeer vanwege de aanleg van een verkeersplateau op de kruising Groot Agteveldlaan / Koningin Julianaweg, Het verkeer wordt omgeleid met borden. Alleen voetgangers (met fiets aan de hand) kunnen er langs.

De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats in de periode van 17 januari tot en met 4 februari. In week 3 (17-21 jan) en week 5 (31 jan – 4 febr) vinden voorbereidende en afrondende werkzaamheden plaats. Een wegdeel wordt dan afgezet. Het verkeer kan er met mogelijk vertraging wel door. Voor de buurtbus in Achterveld geld geen omleidingsroute. De buurtbus kan de route over de Koningin Julianaweg in week 4 blijven volgen via een tijdelijke verbinding.

Groot Agteveldlaan is gedurende de gehele periode afgesloten voor doorgaand verkeer, de wijk Groot Agteveld blijft bereikbaar vanaf de Hessenweg. Aanwonenden van de Koningin Julianaweg blijven vanaf één zijde bereikbaar, vanaf de Hessenweg of Asschatterweg. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie