Mountainbike voor jonge motorcrosser

LEUSDEN Vasco van der Valk, een jonge motorcoureur uit Amersfoort, heeft een nieuwe trainingsmountainbike ter beschikking gekregen van Fietsen van Greefhorst uit Leusden. Van der Valk (18) is weliswaar vooral heel snel op een motorfiets, maar hij traint ook erg veel met een mountainbike.

Hans Greefhorst van de fietswinkel: ,,Als motorrijder ben ik altijd weer onder de indruk als ik Vasco zie rijden, niet normaal wat zo'n jonge coureur kan doen op een motor. Hem met bijna 300 kilometer per uur over het circuit zien vlammen, is echt heel bijzonder. Ik ondersteun Vasco al vanaf dat hij een klein kereltje was, elk jaar zorg ik voor een grotere fiets. Nu hij uitgegroeid lijkt, kan hij wat langer met een fiets doen, zodoende heb ik gekozen voor deze Cannondale. Valt ook lekker op trouwens, dus als je hem nu in het bos tegenkomt herken je hem direct!"

Proeflessen YogaDance en Kundalini Yoga

LEUSDEN Bij Alzahra Dance + Yoga kan een proefles in zowel YoaDance als Kundalini Yoga worden gevolgd.

Op vrijdag (10.15-11.15 uur) wordt in de studio van Fiona Huisman YogaDance gegeven. Het uur daarna kunnen mensen terecht die Kundalini Yoga willen uitproberen. In beide gevallen is de proefles op vrijdag 16 maart aan Het Koendert 8.

Fiona Huisman: ,,Bij de lessen YogaDance zul je flow ervaren door de diverse stretchende vloeiende bewegingen op inspirerende muziek. Het brengt je ontspanning en balans in body and mind. Kundalini yoga is een krachtige vorm van yoga waarbij je direct het positieve effect kunt ervaren."

Wie wil kennismaken met deze twee yogavormen en er meer over te weten wil komen, kan overmorgen vrijblijvend bij Alahra Dance + Yoga terecht. Aanmelden is wel nodig: www.alzahradancing.nl, info@alzahradancing.nl of 06-44726390.