Het team van Stoutenburgh Adviesgroep.
Het team van Stoutenburgh Adviesgroep. Stoutenburgh Adviesgroep

Zekerheid bij Stoutenburgh

Financieel advies van A tot Z

LEUSDEN Klanten uit de regio Leusden/Amersfoort kunnen al bijna zeventig jaar rekenen op de vakkennis van Stoutenburgh als het gaat om verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Hanna de Groot

Financieel adviseur Maarten Brunnekreef: ,,Onze roots liggen in Achterveld waar wij zijn begonnen als Assurantiekantoor Kerkhof. In 2010 zijn wij verhuisd naar de Plesmanstraat 2 in Leusden en is ons kantoor getransformeerd naar Stoutenburgh Adviesgroep. Particulieren en ondernemers zijn welkom bij ons. Onze uitdaging is om meer zekerheid, ontspanning en plezier toe te voegen aan het leven van onze klanten. Die zorg nemen wij graag uit handen.''

EEN KLIK Brunnekreef vervolgt: ,,Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen onze klant en ons kantoor. Graag maken we eerst kennis met de klant om te horen waar hij of zij naar op zoek is. Uiteraard is deze kennismaking kosteloos en vrijblijvend.'' Als er een klik is kan de klant rekenen op een team van acht specialisten met samen 150 jaar aan ervaring. Een specialist van Stoutenburgh Adviesgroep maakt daarbij eerst een analyse van de woon-, werk- en familieomstandigheden. Vervolgens kan bepaald worden welke risico's de klant wil verzekeren. Op deze wijze gaan wij ook te werk als een klant een hypotheek nodig heeft omdat hij bijvoorbeeld een nieuwe woning heeft gekocht, gaat verbouwen of misschien de bestaande hypotheek wil oversluiten om zo te kunnen profiteren van de lage rente op dit moment. ,,Zodra het duidelijk is wat er moet gaan gebeuren, gaan wij op zoek naar de juiste verzekering of hypotheek'', aldus Brunnekreef. Stoutenburgh Adviesgroep heeft daarbij geen enkele verplichting om financiële producten onder te brengen bij welke financiële instelling dan ook.

WORKSHOPS ,,Maar wij doen meer. Wij vinden het leuk om onze kennis te delen met iedereen die daarvoor belangstelling heeft. Daarom organiseren wij regelmatig in de avonduren workshops. Geheel vrijblijvend en voor iedereen die het leuk vindt.'' Tijdens de workshop 'Hypotheken' worden de deelnemers bijgepraat over zaken die relevant zijn rondom het onderwerp hypotheken. Na de workshop 'Uitzicht op Pensioen' weet de deelnemer wat hij of zij kan verwachten na de pensionering. ,,Ik krijg veel positieve energie van zo'n workshop. Je merkt aan alles dat de deelnemers enthousiast naar huis gaan. Gemiddeld worden de workshops gewaardeerd met een 9".

OPEN HUIZEN DAG Zaterdag 7 april is het weer Open Huizen Dag. Stoutenburgh nodigt mensen die op zoek willen naar een nieuw huis uit voor een kosteloos oriënterend gesprek. ,,Een inloopspreekuur waarin wij mensen alvast op weg helpen. Wat kun je ongeveer lenen en in welke prijsklasse kun je gaan zoeken? Ook mensen die twijfelen tussen huren en kopen zijn welkom voor een kopje koffie". Van maandag 2 april tot en met vrijdag 6 april kunnen geïnteresseerden tijdens kantooruren zonder afspraak binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek. Bellen kan ook via 033-7600760.

a [Stoutenburgh Adviesgroep        Plesmanstraat 2, stoutenburgh.nl.