Wooncafé Leusden vindt op 20 maart plaats in het café van Theo Meijer Sport.
Wooncafé Leusden vindt op 20 maart plaats in het café van Theo Meijer Sport. Wooncafe

Gratis woonadvies onder één dak

Speeddates tijdens Wooncafé Leusden

LEUSDEN Voor wie op een laagdrempelige manier woningadvies wil inwinnen, zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn, doet er goed aan om op dinsdagavond 20 maart naar Wooncafé Leusden te komen. Deze avond staat in het teken van wonen en alles wat daarbij komt kijken.


Hanna de Groot

Eén van de deelnemende bedrijven is Stormfinance. Dit adviesbureau is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. ,,We begeleiden klanten tijdens het hypotheekproces en kijken daarbij naar alle financiële zaken die hiermee gepaard gaan. Sinds juli 2017 zijn we gefuseerd met een makelaarskantoor in Zeewolde: Makelaarschap. Dit hebben we gedaan om het bedrijf breder in de markt te plaatsen en ons nog beter te specialiseren in de huizenmarkt. Mochten onze klanten op zoek zijn naar een (aankoop)makelaar, kunnen wij ze direct doorsturen. De lijntjes zijn kort, samen gaan we voor de beste service!'', aldus Jeroen Gerritsen, hypotheekadviseur bij Stormfinance.

SPEEDDATEN Wooncafé Leusden wordt aanstaande dinsdagavond voor de eerste keer gehouden in het café van Theo Meijer Sport.

,,We hebben als doel om iedereen die een eerste of volgende woning wil gaan kopen, verkopen, opknappen of (ver)bouwen, te informeren over allerlei zaken. Zij kunnen 'speeddaten' en zo één op één praten met bijvoorbeeld een makelaar, financieel adviseur, aannemer of notaris. Allemaal heel laagdrempelig en vrijblijvend.''

AANWEZIGEN Alle bedrijven en ondernemingen tijdens het Wooncafé komen uit Leusden en omgeving. Naast Stormfinance en Makelaarschap is ook BolscherBrugDeijl Notarissen aanwezig voor juridische vragen. Daarnaast zijn aannemer doorShor! en Lexacon Bouwconsultancy aanwezig voor bezoekers die geïnteresseerd zijn of vragen hebben over het (ver)bouwen van hun huis. Tenslotte kan Topjaloezieën alle vragen beantwoorden over de beste raamdecoratie.

Gerritsen: ,,Het maakt niet uit of je een starter, doorstromer of senior bent; iedereen is welkom en voor iedereen valt er veel nuttige informatie te halen.

Het Wooncafé Leusden is op dinsdagavond 20 maart te bezoeken van 18.30 tot 22.00 uur in het café van Theo Meijer Sport aan de Plantageweg 6 in Leusden. Toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dit kan op www.mijnwooncafe.nl, waar ook meer informatie te vinden is.