Samen fit in Leusden

LEUSDEN Om Leusdenaren zich meer bewust te laten zijn van een gezonde leefstijl vinden van 1 tot 12 oktober de LeusdenFit-weken plaats.

Er worden activiteiten georganiseerd waarbij voeding, gezond gewicht, weerbaarheid, sport, buitenspelen en plezier beleven voorop staan. Zo geldt bij sportverenigingen een rookvrije week, is er een assertiviteitstraining voor volwassenen en kunnen meiden van dertien tot zeventien jaar een workshop volgen over make up en fashion.

JONG EN OUD: SAMEN IN HET GROEN Op woensdag 10 oktober vindt in de Struintuin een speciale Peuters in het Groen plaats. Deze ochtend zijn ook ouderen welkom om te genieten van de tuin, het spel en het samenzijn: 'Samen in het Groen'.

ONTMOETING EN DOEN In de Struintuin worden activiteiten uitgezet waarbij jong en oud elkaar ontmoeten. Er is ruimte voor creativiteit, een verhaal en beweging. Daarnaast kan worden 'gepoeld' en is de modderkeuken open.

Samen in het Groen wordt georganiseerd door De Wiebelwagen, het Mamacafé, De Groene Belevenis en Welzin. Een overzicht van alle LeusdenFit activiteiten is te vinden op: www.sociaalplein-leusden/leusdenFit.