Fred's deli en vers drie dagen dicht wegens grote verbouwing

LEUSDEN De vers- en delicatessewinkel Fred's deli en vers uit Leusden-Zuid gaat in verband met een verbouwing drie dagen dicht.

,,We zijn nu enkele maanden open en gaan onze winkel aanpassen aan de wensen van de klant, want hoewel we al veel producten in ons assortiment hebben die de mensen uit Leusden-Zuid zoeken, worden er nog wel wat dingen gemist", vertelt Fred van Ewijk.


BAKKERPRODUCTEN ,,Zo gaat het heerlijke brood en gebak van Bakker Toebast uit Hoevelaken heel erg goed en is er vraag naar nog meer producten van deze bakker", aldus Van Ewijk. ,,Hierbij moet gedacht worden aan echte bakkerskoeken, cake etc. en natuurlijk de lekkerste speculaas van de provincie Gelderland, want Bakker Toebast is uitgeroepen tot beste Speculaas bakker van die Provincie!"

MAALTIJDEN Verder gaat de vers- en delicatessewinkel aan het Maximaplein vleeswaren en maaltijden verkopen van de lokale slager uit Leusden, komen er verse salades voor op een toastje en gaan ded zaak een assortiment Grill producten voeren.

WIJNEN Van Ewijk: ,,Natuurlijk blijven de beste wijnen van Leusden verkrijgbaar en beschikken wij over een groot assortiment binnen- en buitenlandse kaas. Ook nieuw zijn de versbelegde pizza's en de sushi van sushirestaurant Ming uit Soest. Kortom we gaan nog meer vers voeren in onze winkel.

Fred's deli en vers is gesloten van zondag 7 oktober tot en met dinsdag 9 oktober. ,,Op woensdag 10 oktober staan we 's ochtends weer voor de mensen klaar in onze vernieuwde winkel."