Informatieavond bestemming kasteel

2 juli 2019 om 15:19

LEUSDEN Bij Bowlingcentrum de Korf vindt donderdag 11 juli van 19.00 tot 21.00 uur een informatieavond plaats over de nieuwe bestemming van het kasteel op Landgoed Stoutenburg. Wonen bij September verbouwt het kasteel aan de Stoutenburgerlaan het komende jaar tot woonhuis met 24 appartementen voor ouderen met dementie.

Stoutenburg is een kleine gemeenschap die al sinds de jaren '60 hoort bij de gemeente Leusden. Dit prachtige stukje vrije natuur ligt precies tussen Leusden, Hoevelaken en Amersfoort in. Wonen bij September gelooft dat mensen met dementie zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een omgeving waar geleefd wordt, net als iedereen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staan.
Tijdens de informatieavond laat Wonen bij September de plannen zien. De start van de bouw staat gepland voor september 2019 en de eerste bewoners kunnen naar verwachting in de zomer van 2020 hun intrek nemen. Informatie staat ook op www.wonenbijseptember.nl.