Nils Zelle en Annemiek Kruse
Nils Zelle en Annemiek Kruse ZPoint

Geld voor clubs via spaaractie

LEUSDEN Bij de beide Jumbo's in Leusden kon van 27 juni tot en met 21 juli gespaard worden voor geselecteerde artikelen van verschillende sportclubs en verenigingen. Bij wekelijks veranderende actieproducten kon de klant een of meerdere zegels sparen die via het spaarboekje van de club konden worden ingeplakt. Een volle spaarkaart voor het artikel naar keuze gaf recht op een voucher waarmee het product online besteld kon worden. Voorzien van clublogo, naam en eventueel rugnummer.

Op 7 september was de uitgifte dag van de gespaarde/bestelde artikelen. Per club en klant werden deze verdeeld en aangeboden. Vanuit de clubs hebben meerdere vrijwilligers zich de gehele dag ingezet om alle klanten te voorzien van hun bestelde artikelen. Er zijn meer dan duizend bestellingen geplaatst wat neerkomt op meer dan drieduizend gepersonaliseerde artikelen. Naast het sparen voor de artikelen leverde dit ook geld op voor de club. Bij elke ingeleverde zegel is een bedrag gedoneerd aan de club naar keuze.

De volgende clubs/verenigingen deden mee en ontvingen de volgende bedragen: Roda '46 1382 euro, MHC 790 euro, Impala 875 euro, SV avanti 198, SV achterveld 102 euro, Antilope 491 euro, Manitoba 250 euro, The Red caps 226 euro en Afas Leos 262 euro.

Annemiek Kruse voorzitter van ZPoint

LEUSDEN Annemiek Kruse wordt per 1 januari 2020 de nieuwe voorzitter van ZPoint, de ondernemersvereniging voor ZZP'ers in Leusden. Zij volgt Nils Zelle op, die vanaf de oprichting in 2015 deze functie vervulde.

Annemiek Kruse: ,,Ik kom uit een ondernemersgezin en ondernemen zit in mijn bloed. Als eenpitter voel ik me soms alleen en ik hou van 'samen'. Samen sparren, samen groeien, samen leren, samen lol maken, samen-werken, samen-delen. Daarom ben ik destijds ook lid geworden van ZPoint. En dan straks in de rol van voorzitter. Ik heb er echt zin in om de club nog bruisender en levendiger te maken!" Nils Zelle: ,,Ik wilde heel graag een vrouwelijke opvolger. Veel van onze leden zijn vrouw, dus een logische gedachte. Het geeft een andere dynamiek. Ik ben heel erg blij dat Annemiek 'ja' heeft gezegd. Ik ben ervan overtuigd dat ze ZPoint verder kan brengen. Dat is goed voor de club - en dus ook voor alle leden"
ZPoint Leusden is de ondernemersvereniging voor ZZP'ers in Leusden. ZPoint biedt met activiteiten en bijeenkomsten de gelegenheid om kennis te delen en een relatienetwerk op te bouwen met andere ZZP-collega's. ZPoint staat voor ongedwongen netwerken in een lokale setting.

Kijk voor meer informatie op www.zpointleusden.nl.