Sylvia Souer stelt namens haar beautysalon 'Mooi Wel!' pakketten ter beschikking voor het personeel van woonzorgcentrum 't Hamersveld.
Sylvia Souer stelt namens haar beautysalon 'Mooi Wel!' pakketten ter beschikking voor het personeel van woonzorgcentrum 't Hamersveld. Sylvia Souer

'Alle hulde voor de zorg!'


Kerstcadeautjes voor personeel         't Hamersveld

LEUSDEN Om het personeel van woonzorgcentrum 't Hamersveld te bedanken heeft de Leusdense schoonheidsspecialiste Sylvia Souer dinsdag 120 pakketten met huidverzorgingsproducten uitgedeeld.


,,In de eerste coronagolf stonden we massaal achter onze 'kanjers in de zorg'. Steeds vaker lezen we echter nu dat dat niet niet meer zo is.'' Souer zegt daar niets van te begrijpen. Sterker, sinds haar eigen moeder van 90 in 't Hamersveld woont (sinds april van dit jaar), heeft ze met eigen ogen gezien met hoeveel toewijding en enthousiasme de medewerkers hun werk doen. ,,Het is voor mij een raadsel. Het virus is nog steeds dezelfde en de mensen in de zorg werken nog steeds even hard als tijdens de eerste golf'', aldus Souer.

Het bracht haar tot het idee om het voltallige personeel (dus niet alleen de zorg-medewerkers) rond de kerstdagen een aardigheidje te geven. Ze stelde daarvoor 120 pakketten samen met producten die ze in haar eigen beautysalon gebruikt. Daarnaast verloot ze nog eens vijf gratis schoonheidsbehandelingen.


SUPERENTHOUSIAST Volgens Souer reageerde het personeel van 't Hamersveld 'superenthousiast' op haar plannen. Door de net weer aangescherpte maatregelen kon de overhandiging van de tasjes met spulletjes slechts symbolisch plaatsvinden. Souer wordt zelf ook getroffen door de nieuwe lockdown. Ook haar salon 'Mooi Wel!' zal de deuren weer moeten sluiten.