ACTIVITEITEN EN MEDEDELINGEN


DAVA ( https://doorachterveld.nl/ )
Als de coronamaatregelen het toelaten zijn er de volgende activiteiten in de Oude Bieb in Achterveld: Koffie drinken in de Buurthuiskamer: maandag t/m donderdag van 09.30 tot 11.30 uur.
Kerstlunch op maandag 21 en woensdag 23 december, aanvang 11.30 uur, € 3,00 per persoon, vooraf opgeven verplicht via meldpunt@doorachterveld.nl of tel. 0342-200012.
ANWB Automaatje in Achterveld verzorgt momenteel alleen noodzakelijk vervoer.

DUWgroep Leusden ( https://voorleusden.nl/duwgroep/) Wijzigingen i.v.m. corona voorbehouden: Maandag 4 januari van 10.00 tot 12.00 uur, De Bron, Hoefijzer 18, Leusden.
Stimulans organiseert elke eerste maandag van de maand een koffieochtend in De Bron. De bedoeling is om mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte met elkaar in contact te brengen.

Huiskamer van Leusden (https://sociaalplein-leusden.nl/huiskamervanleusden/) De Huiskamer van Leusden denkt met u mee als u op zoek bent naar een vrijwilliger voor uzelf, voor een naaste, of voor iemand die u als mantelzorger helpt. In verband met corona is de Huiskamer alleen telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur, via 06-50060890 (buiten deze tijden is er de voicemail; een vrijwilliger van de Huiskamer belt dan spoedig terug). Mailen kan ook: huiskamervanleusden@gmail.com. N.B. De Huiskamer is niet actief in de kerstvakantie, van 21 december tot 4 januari.

Maatjesproject (https://sociaalplein-leusden.nl/vrijw/) Interesse om maatje te worden? Neem dan contact op met maatjesproject@lariks-leusden.nl of bel 033-3034444.

SOL (https://voorleusden.nl/sol/) In verband met het coronavirus zijn voorlopig alle Senioren (voorheen: Grijze) Borrels afgelast!!

WensboomLeusden (www.wensboomleusden.nl) De vrijwilligers en bemiddelaars van WensboomLeusden staan altijd voor u klaar. Maar even niet in de weken van Kerst en Nieuwjaar (22 december t/m 4 januari). Daarna kunt u als altijd, wijzigingen i.v.m. corona voorbehouden, van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur weer in de bibliotheek terecht voor een kleine klus.

Zonnebloem Leusden (www.zonnebloem.nl/leusden) Gezamenlijke activiteiten zijn voorlopig nog niet in beeld in verband met het coronavirus. Informatie: website, facebook.com/zonnebloem.leusden en tel. 06-12694891.

SAMEN LEVEN
Deze pagina verschijnt maandelijks en is het resultaat van de samenwerking van bovenstaande vrijwilligersorganisaties.

COLOFON

Redactie: Hans Beijer

Cartoon: Sameer Khalili

Reacties: voorelkaar@voorleusden.nl