Helaas kon niet iedereen op de foto.
Helaas kon niet iedereen op de foto. Frits de Ruig

Carnaval vieren tijdens HappyFest

Feest voor mensen met een beperking in Fort33

LEUSDEN Elk jaar organiseert Fort33 een carnavalsfeest voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier wordt ieder jaar weer ontzettend naar toegeleefd door de bezoekers en op maandag 17 februari was het weer zover.

Meer dan driehonderd bezoekers en begeleiders vierden samen een feest dat mede mogelijk werd gemaakt door Versus events, CV de Puupenkoppen, CV de Carnavalleien, Grootstad St. Joris, Karnavalsvereniging De Keuters, C.V. De Hooge Narren, Carnavalssoci√ęteit de VathorsterLakeien, CV de Klepper, @Unctusgrandis, Amerblaozers Amersfoort en de zangers Mike Klein en Johan van Waas. Ze maakten er met z'n allen een gezellige feestje van.

VRIJWILLIGERS Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers heeft iedereen zich ingezet om van dit jaarlijkse evenement tot een succes te maken. ,,En dat is gelukt", volgens Lennert Bont, coördinator van Fort33. ,,Net als het Sinterklaasfeest en disco Fort Happy is dezelfde groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de organisatie van een festival voor mensen met een verstandelijke beperking, namelijk HappyFest 2020."

MUZIKAAL FESTIVAL Op zaterdag 27 juni wordt in en om Fort33 een muzikaal festival gehouden met onder andere optredens van Blinde Ed, Mike Klein en de dj's van Fort Happy: Versus Events.

Kijk voor meer informatie op www.fort33.nl.