Nieuwjaarsgroet van De Groene Belevenis

LEUSDEN De Groene Belevenis is 2020 dynamisch gestart met een interne verbouwing. We willen onze locatie effici├źnter indelen en met minder vierkante meters toe. Tijdelijk vindt opslag en uitleen van (les)materialen plaats op Kapelhoek 18.

TERUGBLIK We kijken terug op een jaar vol groene activiteiten. Hoogtepunten waren de moestuinlessen en schooltuintjes, activiteiten in de Struintuin, de Buitenschool in samenwerking met Voilà, groene ochtenden voor ouderen, de start van het Energieloket met inzet van vrijwillige energiegidsen, de organisatie van Duurzaam Doen Oktober en de Duurzame huizenroute.

MOOIE GETALLEN We bezorgden maar liefst bijna 9000 keer een schoolkind een duurzame ervaring via onze lessen, materialen, excursies en schoolprojecten in Leusden en regio. Daarnaast gingen kinderen meer dan 2000 keer in hun vrije tijd met De Groene Belevenis op pad, of met een product aan de slag via kinderopvang, een verjaardagsfeestje of groene activiteit. Drieduizend volwassenen deden mee met een workshop, excursie of ouderenmiddag. De grote groep onmisbare vrijwilligers ondersteunde ons met een inzet van meer dan 6000 uur.