De paden in de vlindertuin zijn nu ook rolstoeltoegankelijk.
De paden in de vlindertuin zijn nu ook rolstoeltoegankelijk. Maarten Dekker

Bloemen plukken bij de Vlindertuin

Stel zelf een veldboeket samen

LEUSDEN Er kan op de bloemenakker bij de Vlindertuin momenteel weer volop bloemen worden geplukt. Leuk: zelf wekelijks een eigen veldboeketten samenstellen. De plukbonnen voor de bloemenakker zijn verkrijgbaar bij de VVV Hamershof en in de Vlinder- en bijentuin. Een plukbon kost 12 euro.
De vlindertuin staat er op dit moment schitterend bij. De uitstraling er van is een bezoek dubbel en dwars waard. Voor iedereen. Nieuw is dat de Vlindertuin nu ook toegankelijk voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of een scootmobiel. De vlindertuin was nog maar net open of de heer en mevrouw Jasperse kwamen op hun scootmobiel een ontdekkingstocht door de vlindertuin maken. Ze vonden het geweldig dat dit nu voor hen ook mogelijk was en genoten van alles wat er te zien was. Nadien heeft de natuur een spurt genomen en alles staat werkelijk stralend te bloeien.

De openingstijdenvan de Vlinder- en bijentuin zijn op zaterdag- en zondag van 13.00 tot 16.00 Adres: Vlinderpad Leusden (hoek Groene zoom-Heilgenbergerweg). Meer informatie staat op www.vlindertuinleusdenblogspot.nl of www.cmlleusden.nl.

De bloemenakker bij de Vlindertuin.