Theater De Tuin
Theater De Tuin Marcel Koch

Kids Musical Tour van start in Theater De Tuin

LEUSDEN De Kids Musical Tour is een samenwerkingsproject van Theater de Tuin en Kiwanis Club Leusden voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door deel te nemen aan musicallessen kunnen deze kinderen spelenderwijs en op creatieve wijze onder meer leren om sociale contacten te maken, zich beter te uiten, kennis te maken met theater en vooral om zichzelf te zijn. De musicallessen worden afgesloten met een echte theatervoorstelling in Theater De Tuin op zaterdag 6 februari 2021 waarin voor echt publiek wordt gespeeld. p Kijk voor meer informatie op www.leusderkrant.nl.


De Kids Musical Tour is een samenwerkingsproject van Theater de Tuin en Kiwanis Club Leusden voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door deel te nemen aan musicallessen kunnen deze kinderen spelenderwijs en op creatieve wijze onder meer leren om sociale contacten te maken, zich beter te uiten, kennis te maken met theater en vooral om zichzelf te zijn.

Het project

Het project bestaat uit tien musicallessen van een uur in Theater De Tuin. Onder professionele begeleiding van Hella ten Broek van Kidsmusical bedenken de kinderen samen een musical en gaan ze daarna wekelijks repeteren. De musicallessen worden afgesloten met een echte theatervoorstelling in Theater De Tuin op zaterdag 6 februari 2021 waarin voor echt publiek wordt gespeeld. Er kunnen ca. 20 kinderen in de leeftijdscategorie van 7 t/m 11 jaar (groep 4 t/m 7) aan dit musicalproject meedoen. De Kids Musical Tour wordt mogelijk gemaakt door de financiële steun van Kiwanis Club Leusden.

Voor wie?

De musicallessen zijn vooral bedoeld voor kinderen die een (creatief) talent hebben, maar onvoldoende kans krijgen dit te ontwikkelen. Ook kinderen die door omstandigheden geen mogelijkheden hebben een sport te beoefenen of aan maatschappelijke of culturele activiteiten als deze deel te nemen, zijn van harte welkom.

Repetities

De repetities starten op maandag 2 november van 15.30 tot 16.30 uur in Theater De Tuin gedurende 10 weken (met uitzondering van de vakantie). De uitvoeringen voor publiek zullen op zaterdag 6 februari 2021 plaatsvinden om 11.30 én om 13.30 uur.

Aanmelden of meer informatie

Geldt voor jouw kind of een kind in je omgeving dat dit project een mooie kans kan bieden? Dan nodigen wij je graag uit om hem of haar aan te melden voor de Kids Musical Tour. Stuur voor nadere informatie een mail aan kmt@theaterdetuin.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Jessica Kroeske, programmaleider
M: 06-22399738