Een feestelijke opening van de praktijkruimten van Omnis Leusden aan de Larikslaan.
Een feestelijke opening van de praktijkruimten van Omnis Leusden aan de Larikslaan. Omnis

Nieuwe locatie Omnis Leusden

'We zetten de cliënt altijd op de eerste plaats'

LEUSDEN De praktijkruimten van Omnis Leusden aan de Larikslaan zijn inmiddels sinds april in gebruik. En toch was daar bij de officiële opening afgelopen vrijdag niets van te zien. Alles zag er uit als nieuw. Wethouder Kiel mocht een lint doorknippen bij de entree van een prachtige en efficiënte praktijk.


,,Eigenlijk zou ons centrum op de ludieke datum 1 april openen", lacht bekkentherapeut Isabel Steinmeijer, ,,maar de corona gaf uitstel." Samen met schoonzus Tanja Steinmeijer, yoga- en fysiopilatesdocent, vormt ze de basis van de maatschap waar ook hypnotherapeut Annemiek Kruse en fysio- en manueeltherapeut Ingrid van Valkengoed in deelnemen.

SPECIALISATIE Daarnaast zijn bij Omnis op dit moment nog elf behandelaars en therapeuten werkzaam. Ieder heeft haar eigen specialisatie en dat is precies de kracht van Omnis. ,,We zetten de cliënt altijd op de eerste plaats", zegt Tanja als ze uitlegt hoe Omnis werkt. ,,Dat was de reden om tien jaar geleden samen te gaan werken. Zeker wanneer de hulpvraag van een cliënt meer complex is, zorgt samenwerking vaak voor een beter resultaat. We vragen onszelf altijd af of de cliënt door de juiste persoon wordt geholpen."


VERGOED ,,Veel mensen komen bij ons binnen via de huisarts of een specialist, maar net zo vaak op eigen initiatief", zegt Isabel. ,,Onze zorg wordt vooral vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering, bij sommige behandelaars vanuit de basisverzekering."

[Omnis Leusden, Larikslaan 2, 3833AM Leusden, www.omnisleusden.nl, telefoonnummer 033-7853440