Bespaar dubbel: cashback

Bespaar dubbel: cashback

LEUSDEN Leusdense woningeigenaren die deze winter energiebesparende maatregelen treffen kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke actie. Aanschaf van energiebesparende producten is nu extra voordelig door een cashback actie van IkWilWatt.


CASHBACK Zo kan men 65 euro terugkrijgen en dus dubbel besparen: direct door de cashback actie maar ook omdat de energierekening omlaag gaat. De lokale energiegidsen leggen je graag precies uit hoe het werkt. Energiegids Bart: “Je krijgt geld terug na de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrippen, deurdrangers, (warm)waterbesparende douchekoppen, ledlampen en energiezuinige koelkasten. Doe daar dus snel je voordeel mee!” Via de digitale kalender op www.ikwilwatt.nl kan een (bel)afspraak met een gids worden gemaakt.


KOOP LOKAAL Het landelijk nummer van het Duurzaam Bouwloket 072-743 3956 is ook beschikbaar voor informatie. Veel producten zijn te vinden in een speciaal winkelschap bij Karwei Leusden en Laurens IJzerwaren. De artikelen kunnen ook bij andere doe-het-zelf-zaken of online worden aangeschaft.


Wees er snel bij. De actie loopt tot en met 31 maart 2021 en is voor maximaal 1.350 Leusdense huiseigenaren beschikbaar.