Kijk voor aanvullende informatie zoals eventuele kosten, aanmelding, etc. op de website.

Kijk voor aanvullende informatie zoals eventuele kosten, aanmelding, etc. op de website.

NOVEMBER

[Duurzaam Doen Ontwerpwedstrijd ‘van oud naar nieuw’

7-11 t/m 14-11
Mod'ani en Rabouw Art organiseren een ontwerpwedstrijd: van oud naar nieuw. Ontwerp een draagbaar kledingstuk van gebruikte materialen. Of maak een hoofddeksel of tas? Ontwerp een kledingstuk van het overhemd van opa, de blouse van je buurvrouw en een stukje van je spijkerbroek! Leusdenaren kunnen zich inschrijven t/m 14 november, voor twee leeftijdsgroepen: jeugd tot 18 jaar en volwassenen. De inzendingen worden tentoongesteld voor de ramen van het Huis van Leusden. De prijsuitreiking volgt eind november. Informatie en tips: www.modani.nl

Lees het interview met Annemarie Houkes op deze pagina en ga naar www. fairtradleusden.nl om haar vlogs over de impact van kleding te bekijken.

[Zwerfafvalochtend

Za. 14-11 / 09.00 - 11.30 uur
Tussen 9.00u en 11.30u kan je vuilniszakken, grijper en een hesje ophalen bij De Groene Belevenis aan de Hamersveldseweg 107. Kom bij voorkeur niet direct om 9.00u en meld je vooraf aan als je mee wilt lopen via www.opgeruimdleusden.nl.


Kinderen vanaf 12 jaar onder begeleiding van een ouder. Je kan deze ochtend ook materiaal ophalen om je eigen buurtje schoon te maken.


Heeft u ook een onderwerp voor deze pagina? Laat het weten via info@degroenebelevenis.nl