Leusdense jongeren met een beperking komen in actie voor WoonDroom-project.
Leusdense jongeren met een beperking komen in actie voor WoonDroom-project. Reni Webbink

Kerstbomen via WoonDroom

Kerstbomen via WoonDroom

LEUSDEN WoonDroom Leusden, de nieuwe organisatie die huisvesting voor jongeren met een beperking wil realiseren, houdt samen met deze jongeren een kerstbomenactie.

Via de site van WoonDroom kunnen mensen een duurzame, kwaliteits-kerstboom bestellen. Een deel van de opbrengst van de actie is voor de organisatie. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met vrijdag 11 december, 17.00 uur. De boom kan opgehaald worden op zaterdag 12 december, tussen 09.30 en 14.30 uur, bij De Wiebelwerf op de Hamersveldseweg 105.


De kerstbomen van WoonDroom worden geleverd door boomkwekerij en hoveniersbedrijf Groen Westerveld uit Achterveld. Het gaat om Servische sparren van 80 cm. tot 225 cm. hoog. De kerstbomen zijn met recht duurzaam, want ze worden op milieuvriendelijke wijze gekweekt. Bij het kweken worden geen bestrijdingsmiddelen ingezet. De bomen worden geleverd in een herbruikbare pot en met kluit. De bomen kunnen na de kerst, op zaterdag 9 januari, van 10.00 tot 12.00 uur weer ingeleverd worden bij De Wiebelwerf. De boom krijgt vervolgens een nieuw leven in een bos of op een landgoed.

In Leusden heeft een groep ouders van jongeren met een verstandelijke beperking de handen ineengeslagen om een woonvorm te starten voor begeleid wonen. WoonDroom Leusden wil jongeren met een verstandelijke beperking, net als hun leeftijdsgenoten, in Leusden, een fijne plek bieden om op zichzelf te wonen.


[Meer informatie: Pauline van den Brink, email: paulinebastiaan@casema.nl. Bestellingen via www.woondroomleusden.nl