Afbeelding
Dorcas

Dorcas voedselactie gaat door

LEUSDEN Het coronavirus maakt alles anders, ook voor Stichting Dorcas. Het is moeilijk om de allerarmsten te bereiken. Maar… opgeven doet Dorcas niet. Ook niet als het bijna onmogelijk wordt. De allerarmsten in Oost-Europa gaan een zware winter tegemoet. Ze leven in de kou en weten niet of ze morgen nog te eten hebben. Dorcas wilde dit jaar voor de 25e keer voedselpakketten voor hen inzamelen bij supermarkten, in kerken en op scholen. Maar helaas loopt het plan anders.


Daarom pakt de organisatie de actie nu anders aan. Veiligheid en gezondheid gaan altijd voor. De producten die Dorcas normaal gesproken in Nederland inzamelt, koopt ze nu zelf in de landen. Voor 15 euro lukt het om een voedzaam pakket samen te stellen; inclusief handzeep. Omdat de organisatie de pakketten niet hoeft te vervoeren, zijn ze sneller bij de allerarmsten.


U kunt bijdragen aan de Dorcas Voedselactie door de QR-code hiernaast te scannen. Doneren kan ook via www.dorcasvoedselactie.nl (daar vind u ook QR acties met andere bedragen) of via NL04 RABO 0106 2500 00, t.n.v.Dorcas in Almere.