De entree van De Vreeden.
De entree van De Vreeden. Cindy Vallenga

De Vreeden is klaar [voor de toekomst]

Installatiebedrijf De Vreeden is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio en gaat mee met de duurzame en technische ontwikkelingen in de markt. Zo bouwde en vestigde zij zich in 2018 in het duurzaamste kantoorpand van Amersfoort, zonder gasaansluiting. In samenwerking met fabrikanten ontwikkelen zij daarnaast duurzame installaties voor woningen.

GROEN VAN BUITEN - GROEN VAN BINNEN In de entree van het duurzame pand van De Vreeden is een mooie groene verticale tuin aangelegd. Dit zorgt voor extra zuurstof, filtert de lucht op duurzame wijze en houdt het binnenklimaat gezond. Daarnaast ontwikkelt en integreert Installatiebedrijf De Vreeden moderne technieken in gebouwen en woningen, en volgt de ontwikkelingen op de voet. Met deze duurzame installaties, zoals warmtepompen en zonneboilers wordt veel energie bespaard. Ook woningcorporaties De Alliantie en Portaal maken gebruik van de expertise van De Vreeden. Zo worden de huizen van deze woningcorporaties door De Vreeden energiezuinig gemaakt.

3D TEKENEN MET BIM-PLATFORM De Vreeden omarmt moderne technieken om installaties in woningen en bedrijfspanden op een nieuwe manier te ontwerpen. Zo wordt het 3D tekenen ontwikkeld, volgens het BIM-platform (Bouw Informatie Model). In het BIM-platform staat alle informatie van een project in een 3D model opgeslagen en kan worden bekeken waar bijvoorbeeld balken lopen. Zo kan de installatie op de tekentafel op maat worden gemaakt en zijn er bij het aanleggen van de installatie geen verrassingen meer.

VACATURES BIM-MODULLEUR EN MONTEURS Door alle ontwikkelingen en modernisering van de installatietechniek, waar De Vreeden voorop loopt, zijn zij op zoek naar een BIM-Modulleur, die de installaties in dit 3D platform gaat ontwerpen. Werken bij De Vreeden is afwisselend. Op het ene moment verzorg je installaties in een kantoorgebouw dat wordt getransformeerd naar woningen. Op het volgende moment leg je duurzame installaties aan in een appartementencomplex. En later werk je in de utiliteit. Je hoeft zelden ver te reizen, omdat de meeste projecten zich rond Amersfoort bevinden. In september 2020 organiseert de personeelsvereniging en De Vreeden een reis naar Kroatiƫ. De nieuwe collega mag dan mee. Wat een mooie manier om kennis te maken.

a Wil je een keer zien op welke wijze duurzaamheid en techniek bij De Vreeden hand-in-hand gaan, maak dan een afspraak. Voor meer informatie ga je naar www.devreeden.nl