Tamara van den Brink heeft de salon Ami Kappers in Putten en Leusden.
Tamara van den Brink heeft de salon Ami Kappers in Putten en Leusden. Eigen foto

Nieuwe trends bij Ami Kappers

Ami Kappers bestaat 10 jaar in Putten. Tamara van den Brink werkt er vanaf het begin. Eerst als leidinggevende en na 2,5 jaar werd ze eigenaresse. Vorig jaar opende ze ook een salon in Leusden. ,,Ik probeer in beide vestigingen evenveel aanwezig te zijn."

Van den Brink (33) uit Putten zit ook in het vaktechnisch team van Ami Kappers en geeft trainingen in salons en cursussen op het hoofdkantoor van de franchise organisatie. ,,We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Kappers worden bij ons getraind volgens het Ami cursusprogramma en blijven leren."
Ami Kappers is een kapsalon in het middensegment en voor iedereen toegankelijk. ,,Dames, heren en kinderen; van jong tot oud kan bij ons terecht voor knippen, föhnen, kleuren, permanent, watergolven en opsteken. Mensen kunnen met en zonder afspraak bij ons terecht. We proberen altijd een kapper vrij te houden die de 'binnenlopers' kan helpen. Klanten krijgen tijdens de behandeling altijd een bakje koffie en ze kunnen een Ami magazine, dat drie keer per jaar uitkomt, mee naar huis krijgen. We hebben een leuk, klantvriendelijk team dat de klant helpt met goede service en zorgt voor gezelligheid in de salon."
Ami Kappers heeft een eigen verzorgingslijn Ivy met shampoos, maskers, conditioners en serums voor in het haar en ook stylingproducten als schuimversteving, gel, haarlak en wax. De producten worden tijdens de behandeling gebruikt en zijn ook te koop.

ACTIES Van 16 maart t/m 19 april krijgen dames bij besteding van 40 euro 7,50 korting; voor de heren is er een gratis product bij wassen knippen en drogen.

a Putten: Verlengde Dorpsstraat 5a T: 0341-200205 Leusden: Hamersveldseweg 58b T: 033-4945244 www.amikappers.nl