Afbeelding
Jecor vakbouwmarkt

[Jecor Vakbouwmarkt]: Lekker buiten spelen

Jecor Vakbouwmarkt te Putten blijft de klant verbazen. Mocht de argeloze bezoeker aan de buitenkant nog denken dat het hier ‘alleen’ om een bouwmarkt gaat, dan komt die bedrogen uit. Zodra de deur opengaat krijgt de bezoeker pas werkelijk het idee dat men in een complete speelgoedwinkel terecht is gekomen. Zo zegt Aalt Geitenbeek van Jecor Vakbouwmarkt: ,,Wij proberen een zo compleet mogelijk assortiment voor de klant te hebben, zodat een ieder bij ons kan vinden wat hij zoekt. Wij zijn uniek in ons concept mede door ons testveld en onze ruime openingstijden.''

TESTVELD Uniek aan Jecor Vakbouwmarkt is het ruime testveld met daarop zeker een tiental trampolines in meerdere soorten en maten. Daarnaast staat er een heel aantal houten speelhuisjes en ander buiten speelgoed. Aalt Geitenbeek: ,,Wij vinden het belangrijk dat de klant het advies krijgt wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast gaan wij voor kwaliteit in onze producten, daar kunnen wij de mensen alles over vertellen. Zo weet de klant altijd precies waarvoor hij kiest!’ Overigens is het meeste speelgoed ook direct uit voorraad leverbaar, wel zo fijn als de kinderen er gelijk mee kunnen spelen.

BUITENSPEELGOED Maar het assortiment speelgoed voor buiten van Jecor Vakbouwmarkt beperkt zich niet tot trampolines heeft. Ook voor glijbanen, houten speelhuisjes, skelters en ander buitenspeelgoed kan de geïnteresseerde bezoeker bij hen terecht. Daarnaast is er binnen een complete speelgoedwinkel met alle bekende merken, zoals Lego, Bruder, Revell, Playmobil, Vtech.

Een groot voordeel voor alle ouders is dat de winkel elke werkdag minimaal tot 20.00 uur open is. Dus zodra de kinderen in bed liggen, kunt u nog even naar Jecor Vakbouwmarkt om bijvoorbeeld de verjaardagscadeaus te kopen.

a Voor meer informatie gaat u naar: www.trampoline-kampioen.nl. Of kom langs op het testveld: Stationsstraat 30a, 3881 AD Putten

Afbeelding