René Krebber.
René Krebber. www.ruudvandergraaf.nl

Platform Zakelijk Bezorgd van start

Bedrijven in de regio kunnen sinds 1 maart al hun catering 24/7 bestellen via de website ZakelijkBezorgd.nl. Dit online bestelplatform uit Hoevelaken werkt samen met lokale cateraars en biedt een breed aanbod aan smakelijke, duurzame en streekgebonden catering.

De catering die via ZakelijkBezorgd.nl wordt besteld komt tot stand in nauwe samenwerking met zorgvuldige geselecteerde lokale cateraars. Het bestelproces is eenvoudig en het ruime assortiment is voorzien van duidelijke foto’s. Als de bestelling is geplaatst, wordt die vervolgens door de lokale cateraar bereid en op het gewenste tijdstip bezorgd. Oprichter René Krebber: ,,Alle aangesloten cateraars onderschrijven onze duurzaamheidsdoelstellingen waaronder het terugdringen van voedselverspilling, het reduceren van CO2-uitstoot en het zoveel mogelijk gebruik maken van lokale en duurzame ingrediënten in hun cateringassortiment. Zo voorkomen de cateraars verspilling door slim in te kopen, ingrediënten die ‘over zijn’ zoveel mogelijk in andere gerechten te verwerken en door doggy bags aan klanten te geven.”

Daarnaast hanteren we een ‘groene grens’ van 10 kilometer. De cateraar mag alleen binnen die grens bezorgen wat onnodig gereden kilometers voorkomt. ,,Dat betekent dus dat wij regionaal met meerdere cateraars werken. Ook om het aanbod zo breed en aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.”

De visie van Zakelijk Bezorgd is gebaseerd op nauwe samenwerking met goede lokale cateraars én gemak voor onze klanten, aldus René Krebber. ,,Onze ervaring leert dat klanten een uitgebreid assortiment willen, met duurzame, herkenbare streekproducten - ook vegetarisch, biologisch en veganistisch. Dat het smaakvol en van uitstekende kwaliteit moet zijn, spreekt voor zich. Daarnaast wil de klant zoveel mogelijk ontzorgd worden.”

a [ZakelijkBezorgd.nl René Krebber. Tel. 06 11 26 79 47. Meer informatie over Zakelijk Bezorgd via e-mail: info@zakelijkbezorgd.nl.