All Round Fish viert dat de verbouwing is afgerond.
All Round Fish viert dat de verbouwing is afgerond. Maranke Pater

Nieuw jasje voor All-Round Fish

All-Round Fish is hét adres als het om onderhoud van vijvers, vijvervissen en koikarpers gaat. Sinds kort heeft de winkel een grote verbouwing ondergaan waardoor de verschillende vissoorten beter tot hun recht komen.

Vroeger waren vooral de karpers in trek, maar de variëteit in goudvissen en kleurmogelijkheden maakt dat de consument kiest voor kleur. Eigenaar Dirk Schaap: ,,Onze medewerkers zijn in Israël geweest voor de inkoop van vissen. We hebben een groot wandmeubel met kleinere vissen gekregen. Nog steeds hebben we ook een ruime keuze in koikarpers. In de wijde omgeving zijn wij specialist als het om koikarpers gaat."

ZEWEMVIJVERS Naast een grote natuurlijke omgeving voor de schildpadden zijn er ook mooie opstellingen voor de verschillende vissen gekomen. De winkel heeft ook meer energiezuinige pompen gekregen omdat de vraag naar duurzame vijvers groeit. ,,We letten erg op ons energieverbruik. We zijn naast Oase ook Messner Dealer geworden omdat dit bedrijf de meest energiezuinige pompen heeft voor vijvers." De natuurvijvers en de zwemvijvers zijn in opkomst. Voor een zwemvijver is een lengte van minimaal vijf tot zes meter nodig. ,,Een zwemvijver geeft een compleet andere ervaring dan een zwembad in je tuin. Kinderen krijgen geen prikkende ogen.” De vele planten zuiveren het water en zorgen voor helderheid en balans. Ook het onderhoud valt erg mee, mits de vijver goed is opgebouwd. ,,Al onze medewerkers hebben hier een uitgebreide scholing in gekregen." Eind maart wordt het vijverseizoen ludiek geopend met diverse acties via de facebookpagina, de krant en de website van All-Round Fish.

a All-Round Fish. Oosterdorpsstraat 110, 3871 AG Hoevelaken. Tel.: 033 253 6818. www.all-roundfish.nl