Corona maatregelen Lariks welzijn en zorg

Corona maatregelen Lariks welzijn en zorg

LEUSDEN/ACHTERVELD Er is tot 1 april is er geen inloop bij Lariks in Huis van Leusden en bij Lariks in De Heelkom in Achterveld. Ook gaan de inloopspreekuren van SMS niet door. Wie contact wil met een medewerker van Lariks kan telefonisch of per mail contact opnemen.

In lijn met de landelijke voorschriften heeft Lariks een aantal maatregelen getroffen. Naast sluiting van de inloop gelden tot en met 1 april de volgende maatregelen:

[Afspraken bij Lariks en huisbezoeken

De medewerkers van Lariks volgen het advies van het RIVM. Dit betekent dat zij zoveel mogelijk vanuit huis werken. En sowieso thuiswerken als zij verkouden zijn of koorts hebben.

Een afspraak met een van onze medewerkers? In dat geval belt hij of zij om de afspraak telefonisch te doen of te verzetten. Zelf verkouden of koorts? Dan kan er geen huisbezoek of afspraak bij Lariks plaatsvinden. Laat dit weten door te bellen naar 033-3034444 (op werkdagen tussen 9.00 tot 12.30 uur). Ook de afspraken voor belastingaangifte gaan niet door. In overleg wordt een passende oplossing afgesproken.

[Inloop op scholen

Zolang de basisscholen geopend zijn, gaat de inloop op scholen voor ouders/opvoeders en leerkrachten door.

[Uitleen hulpmiddelen

Er is geen uitleen van hulpmiddelen bij Lariks in Huis van Leusden. Voor uitleen is iedereen welkom bij Hulpmiddelencentrum Amersfoort aan de Vanadiumweg 15 in Amersfoort. Inleveren van hulpmiddelen kan wel op werkdagen tussen 8.30 tot 17.00 uur bij de balie van Huis van Leusden.

Kijk ook op www.sociaalplein-leusden.nl.