Afbeelding
...

Bereik je doelgroep met [video adverteren]

Ondanks de sterke groei en unieke mogelijkheden maken slechts weinig ondernemers gebruik van de kracht van video. Veel ondernemers weten niet wat de mogelijkheden zijn of ze denken dat het maken van een video kostbaar is. In dit artikel worden een paar effectieve mogelijkheden uitgelicht die voor ondernemers gegarandeerd kunnen werken.

BUMPER ADVERTENTIES
Een eenvoudige, maar krachtige manier van video adverteren betreft het vertonen van een korte reclamevideo voorafgaand aan (bijvoorbeeld) een video in YouTube. Deze korte advertenties worden bumper advertenties genoemd. Deze advertenties duren maximaal 6 seconden en kunnen niet worden weggeklikt. Hierdoor worden de video’s gegarandeerd vertoond, wat zorgt voor een hoge impact van deze vorm van adverteren! Door de korte duur van deze video’s is deze vorm zeer geschikt om bijvoorbeeld acties te promoten of naamsbekendheid te creëren.Op basis van beschikbare data kan een advertentie specifiek worden vertoond aan een relevante doelgroep binnen een bepaalde plaats of regio. De kenmerken van bumper advertenties op een rijtje:

- Korte, krachtige video advertentie van 6 seconden
- Advertentie kan niet worden weg geklikt
- Lokaal uitgeserveerd aan uw doelgroep voorafgaand aan of tijdens een video
- Wij maken een advertentie op basis van twee foto’s en een logo

De productie en promotie van een bumperadvertentie kan al vanaf 175 euro (excl. btw).


ONDERNEMER IN BEELD
Video biedt ook unieke mogelijkheden om de sterke en unieke kanten van jouw onderneming uit te lichten. Met een bedrijfsvideo (ondernemer in beeld) kun je jouw doelgroep op een nieuwe manier benaderen. Je geeft potentiële klanten een kijkje achter de schermen en laat zien waar je uniek in bent.

Het maken van een bedrijfsvideo lijkt ingewikkeld, maar door de ruime ervaring van onze videografen kunnen wij snel een professionele bedrijfsvideo produceren. Een bedrijfsvideo van één minuut is al verkrijgbaar vanaf 650 euro (excl. btw). Advies, opnames op locatie, montage, voice-over en promotie op een nieuwswebsite van BDUmedia zijn bij de prijs inbegrepen en het pakket kan uiteraard naar wens worden uitgebreid, bijvoorbeeld met dronebeelden. Wij denken met je mee over het script en nemen de hele productie uit handen.

De productie van een bedrijfsvideo kan al vanaf 650 euro (excl. btw).
Meer informatie over video advertenties? Kijk op bdumedia.nl/video.