#Trotsopdeheuvelrug: De regio ontdekken vanuit huis.
#Trotsopdeheuvelrug: De regio ontdekken vanuit huis. RBT Heuvelrug & Vallei

Activiteiten op #trotsopdeheuvelrug

De regio ontdekken vanuit huis

LEUSDEN Om te zorgen dat iedereen in deze bijzondere periode toch kan genieten van al het moois dat de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei te bieden hebben, lanceert Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei #trotsopdeheuvelrug. Via een speciale website en social media krijgen liefhebbers activiteiten op de Heuvelrug aangeboden die je vanuit huis kunt ondernemen. Ondernemers, bewoners en andere partijen kunnen gratis activiteiten aanmelden.

Bewoners en bezoekers worden zo geïnspireerd om al het moois dat de Heuvelrug te bieden heeft te ontdekken, en er op uit te trekken wanneer dit weer veilig kan.


HARTVERWARMEND Met de #trotsopdeheuvelrug zet RBT Heuvelrug & Vallei het grote bereik van zijn online communicatiemiddelen in om hartverwarmende initiatieven uit de regio een podium te bieden, te verbinden en te versterken. Bewoners, ondernemers en andere partijen op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei zitten niet stil en bedenken mooie initiatieven waardoor je de Heuvelrug ook vanuit huis kunt ontdekken. Van virtuele rondleidingen door kastelen, musea en natuurgebieden tot een cameraverbinding met de reuzenpanda’s van Ouwehands Dierenpark en overheerlijke restaurants in de regio.

ONDERSTEUNING Veel activiteiten in de regio liggen noodgedwongen stil en ondernemers kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. #trotsopdeheuvelrug ondersteunt daarbij door het kopen van tegoedbonnen en lokaal kopen onder de aandacht te brengen.

Ook in deze periode zijn er volop activiteiten. Op de website trots.opdeheuvelrug.nl is een overzicht te vinden van leuke initiatieven zoals virtuele wandelingen, podcasts en video afspeellijsten voor uren kijkplezier. Ook (dubbel, want ook eerste zin) zijn er tips voor rond het huis, zoals voor een tuin of balkon vol vogels, insecten en verse groenten waarmee je een stukje Heuvelrug in huis haalt. En speciaal voor de kids hebben boswachters en natuurorganisaties honderden leerzame en leuke opdrachten voor kinderen bedacht.

Wie ook een mooi initiatief heeft opgezet of een activiteit kent die niet mag ontbreken in #trotsopdeheuvelrug kan dit doorgeven aan RBT Heuvelrug & Vallei via het e-mailadres samenwerkenloont@hv-marketing.nl

Alle informatie over #trotsopdeheuvelrug is te vinden op de website trots.opdeheuvelrug.nl.

Afbeelding