Leden De Loupe komen weer samen

LEUSDEN Nadat het bestuur van de vereniging van postzegelverzamelaars De Loupe in Leusden in maart de activiteiten wegens de lockdown moest staken, wordt naast de beurs ook de verenigingsavond weer opgestart. Er is in de Til een andere zaal gevonden, waardoor met behoud van de coronamaatregelen veilig 'gepostzegeld' kan worden.

Op woensdag 23 september organiseert de Leusdense postzegelvereniging weer haar maandelijkse verenigingsavond in De Til, aan de Hamersveldseweg 30. De aanvang is 20.00 uur. Er is een verloting, een gewone en een restantenveiling en volop gelegenheid om te postzegelen.

De eerste beurs is op zaterdag 12 september van 13.00 tot 16.30 uur ook in De Til. Op deze beurs zijn weer een flink aantal tafels met een grote verscheidenheid aan postzegels, munten en bankbiljetten uit de hele wereld.

Iedere postzegelverzamelaar, die zijn liefhebberij met andere verzamelaars wil delen, is van harte welkom om de sfeer en vooral ook de gezelligheid te proeven. Meer informatie via tel. 06-11003145.