Schilderles
Schilderles Latent Talent

Nieuw Latent Talent cursusseizoen

LEUSDEN Al meer dan veertig jaar organiseert Latent Talent diverse cursussen en workshops in Leusden. Voor het seizoen 2020-2021 is er weer een gevarieerd aanbod samengesteld.

Geïnteresseerde cursisten kunnen plezier beleven aan de meer dan veertig leerzame - of creatieve cursussen, workshops en lezingen. Van een cursus over hoe een professionele website te bouwen tot een workshop over de kracht van kleding en kleur.
Andere voorbeelden zijn blockprinten op katoen, yogacursussen, computercursussen, schilder- en tekenlessen, leren shopper tassen maken, workshops over hakken en gutsen in hout, zin om te kleuren.

Kindercursussen met als onderwerpen filosofie/burgerschap of faalangst en weerbaarheid of kinderyoga of striptekenen staan ook op het programma.

Op het gebied van kunst en cultuur is er bij Latent Talent ook veel keus. Bijvoorbeeld cursus over 'de Ilias en de Odyssee'. Daarnaast zijn er cursussen voor de persoonlijke ontwikkeling met onder meer een workshop 'Brein en stress', een cursus 'Je grens kunnen trekken' of 'De taal van het lichaam'.

Tenslotte zijn er de talencursussen: Frans, Italiaans, Spaans, Engels en dit seizoen ook Portugees en Chinees.


Rond 2 september wordt de bekende gele gids huis-aan-huis in Leusden verspreid. In deze cursusgids zijn alle cursussen en workshops beschreven. Wie de gids niet heeft ontvangen, kan hem eventueel later ophalen bij de VVV balie in de bibliotheek in winkelcentrum de Hamershof.

Voor verdere informatie en voor het inschrijven voor een cursus staat de website van Latent Talent tot ieders beschikking: www.latenttalent.org.